Wij zijn zwanger!

zwangerschapsaankondiging

Het is even 3 weken stil geweest op Life by Jess, want wij waren op vakantie en ik had niks vooruit gepland. Echt even vakantie! Onze eerste echte vakantie samen, maar eigenlijk niet eens echt met z’n tweetjes. De foto zegt meer dan genoeg…Wij zijn zwanger!

Zwanger! 

Op dit moment ben ik 14 weken zwanger en rond april 2019 zullen wij ons eerste kindje in onze armen mogen sluiten. Wauw wat zijn wij blij en dankbaar dat wij dit mogen meemaken. Na de onzekere eerste weken is het nu tijd om echt te gaan genieten van deze zwangerschap.

Hoe voel ik mij? Prima! Ik heb heel even wat last gehad van misselijkheid en vermoeidheid, maar dat is allemaal weer weg getrokken.

De komende maanden zal ik jullie meenemen in deze zwangerschap, over hoe ik mij voel, wat wij allemaal moeten regelen en wat wij aanschaffen voor de baby. Voor nu alleen deze zwangerschapsaankondiging en later deze week kunnen jullie het eerste verslag van onze Amerika reis lezen.

Liefs Jessica, Life by Jess

zwangerschapsaankondiging, zwanger

Dit is voor ons echt super bijzonder nieuws, omdat het niet altijd even makkelijk is geweest door de PCOS die ik heb. Gelukkig heeft de medische molen ons kunnen helpen om zwanger te mogen worden.