Zomerse dilemma’s Tag

Zomer

Er is weer een nieuwe TAG in blogland, en wel een hele leuke! Helaas laat de echte zomer nog even op zich wachten in Nederland, (wat ik heel erg jammer vind) maar om toch even weg te kunnen dromen bij een heerlijke zomer, zijn deze vragen echt heel erg leuk! Ga ik elke nacht illegaal kamperen in een weiland of elke nacht onder een sterrenhemel slapen? De TAG Zomerse Dilemma’s is bedacht door Renske.

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Blote voeten door de branding is wel heel fijn, alleen als het al een warme dag is geweest is het zand ook zo warm. Juist dan zorgt gras wel weer voor verkoeling. Hmm, ik denk dan toch eerder met blote voeten door de branding, gezien we dichtbij het strand wonen en ik eigenlijk nu al weinig met blote voeten door het gras ga.

Een vakantie op een tropisch eiland OF een zonnige, culturele stedentrip

Geen twijfel over mogelijk, een vakantie op een tropisch eiland, waar ik niks hoef te doen, behalve van de zon mag genieten!

Zomer

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF uit barbecueën

Oef, wel een klein beetje een lastige, want ik vind pasta echt ontzettend lekker, maar hier voel ik me wel altijd ontzettend opgeblazen van. Maar gezien ik ook niet zonder stukken vlees kan, kies ik toch voor de BBQ.

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht

Zwoegen in de sportschool, ik ben niet iemand die gaat hard lopen, of mee doet aan bootcamp (nog niet tenminste, wie weet ooit eens) In de sportschool kan ik meer krachttraining doen ipv de cardio gerichte training die je vaak buiten doet.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Laat dan iedereen maar denken dat ik de zon tevoorschijn tover, wat best wel onrealistisch is haha… Maar ik denk dat ik niet echt gemaakt ben om alleen op vakantie te gaan.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavie, gewoon omdat Azië mij niet trekt en backpacken niet echt mijn soort reizen zijn.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Ooh dit is zo niet eerlijk! Ik vind het namelijk niet kunnen als vrouwen hun teennagels niet lakken als ze open schoenen hebben waar je hun tenen ziet, maar zonder slippers kan ik ook niet. Ik zal me dan toch over mijn frustratie heen moeten zetten om mijn teennagels nooit meer te lakken, want slippers zijn te fijn voor in de zomer.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Dan maar een nét te kort rokje dragen. Ik ben bekend met overbeharing en als ik zie wat ik daar nu af en toe al voor laat, terwijl ik het eigenlijk wel kan doen als mijn benen goed onthaart zijn, of hoe geobsedeerd ik ben door de haren op mijn benen… Nee laat ik die dan nog maar weg mogen halen en een zomer lang voor joker lopen in een te kort rokje!

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Iedere nacht doorbrengen onder een sterrenhemel, dat lijkt me echt zo mooi. Hopelijk heb ik dan wel elke nacht sterren om te bekijken haha…Ik ben niet zo van de illegale dingen, dus deze keuze was snel gemaakt.

Zomer

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ga ik nu voor een andere keuze ijs of ga ik voor een gezond leven zonder suiker (dat is voor mij gezond althans gezien ik een lichte suikerverslaving heb). Ik zou heel graag willen dat ik een zomer zonder zoetigheid kan, en daar ben ik op dit moment heel hard voor bezig! Laat me dan maar een hele zomer zonder zoetigheid. Klein geluk, ik heb niet echt een favoriete ijssmaak, als het maar fris en fruitig is!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Jeetje, wat is dit een moeilijke vraag. Muziek kan je zomer maken of kraken vind ik. En Kinderen voor Kinderen zou ik nou niet echt in mijn hoofd willen hebben. Als het maar voor 1 zomer is dan kies ik voor een onuitstaanbaar huilen van alle muziek die ik hoor en die alleen omdat ik gillend gek zou worden van de hele tijd Kinderen voor Kinderen te horen!

Wie het leuk vind om deze tag over te nemen, doe het gerust ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Liefs Jessica