Winactie waardebon t.w.v. €25,- Letterz & zo

Winactie waardebon t.w.v. €25,- Letterz & zo

Begin december bestaat Life by Jess alweer 5 jaar! Al vijf jaar lang komen er ongeveer 2-3 artikelen per week online. Op dit moment staan er alweer ruim 550 artikelen online!  Wat ben ik trots op Life by Jess. Dit geeft mij zoveel energie en ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Life by Jess groeit de laatste maanden als een gek. Ik krijg daar echt een kik van! Het groeien kan natuurlijk niet zonder jullie mijn lezers en daarvoor wil ik jullie de aankomende weken bedanken met heel veel gave win acties! Vanaf vandaag maak jij kans op een waardebon ter waarde van €25,- van Letterz & zo!

Waardebon €25,- van Letterz & Zo

Letterz & Zo is de webshop van Sandra. Het account van Letters & Zo volg ik denk ik nu een paar jaar. Sandra is een vriendin van een vriendin/collega van mij. Sinds Abby geboren is heb ik geregeld iets bij haar besteld. Ze werkt keihard, heeft hele mooie gepersonaliseerde producten. Denk aan kinderpyjama’s, rugtassen voor kinderen, maar sinds kort heeft ze een lijn met dames sweaters toegevoegd aan haar webshop!

Samen met Sandra heb ik een winactie op gezet voor het vijfjarig bestaan van Life by Jess! Zij wilt graag een waardebon ter waarde van €25,- weggeven aan mijn lezers!  Wil jij niet wachten op de uitslag van deze winactie, dan kan je natuurlijk je bestelling al plaatsen bij Letterz & Zo.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Letterz & zo (@letterzenzo) op

 

Hoe maak je kans op een pakket met natuurlijke verzorgingsproducten?

  • Volg mij LifebyJess op Instagram
  • Volg Letterz & Zo op Instagram
  • Reageer op de foto in mijn Feed dat je meedoet en tag andere die ook kans willen maken

Wat ik ook leuk zou vinden is als je mijn Facebookpagina liked, dit zorgt overigens niet voor extra win kansen!

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op de waardebon t.w.v. €25,- makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar en kan je gaan shoppen voor bij Sandra!

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 18 december.  De winnaar zal een privé bericht ontvangen via Instagram! Houd je berichtenbox in de gaten. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sandra van Letterz & Zo