Winactie Sint Sweetbox van Get Caked

Begin december bestaat Life by Jess alweer 5 jaar! Al vijf jaar lang komen er ongeveer 2-3 artikelen per week online. Op dit moment staan er alweer ruim 540 artikelen online!  Wat ben ik trots op Life by Jess. Dit geeft mij zoveel energie en ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Life by Jess groeit de laatste maanden als een gek. Ik krijg daar echt een kik van! Het groeien kan natuurlijk niet zonder jullie mijn lezers en daarvoor wil ik jullie de aankomende weken bedanken met heel veel gave win acties! Vanaf vandaag maak jij kans op een Get Caked Sint Sweetbox van Get Caked by Mathiske!

Get Caked Sint Sweetbox

Get Caked is de webshop van Mathiske. Haar volg ik inmiddels al een jaar of 5 via Instagram. Destijds konden we onze ervaringen over het moeilijk zwanger worden delen met elkaar en ook na deze heftige periode zijn we contact blijven houden met elkaar. Mathiske heeft een voorliefde voor de bakkerij en heeft haar passie nagestreefd. Sinds augustus 2019 is zij begonnen met Get Caked en heeft ze inmiddels al meer dan 110 taarten gemaakt!

Ondanks mijn maagverkleining blijf ik gek op lekkere zoete dingen. Een taartje sla ik eerder niet af dan wel. Genieten tot de max! Zoek jij iemand die hele mooie taarten kan maken, neem dan zeker eens contact op met Get Caked.

Samen met Mathiske heb ik een winactie op gezet voor het vijfjarig bestaan van Life by Jess! Zij wilt graag iets weggeven, wat door heel Nederland verstuurd kan worden. Om in het thema te blijven van de tijd van het jaar is het de Get Caked Sint Sweetbox geworden die jij kan winnen! Waar bestaat de Sint Sweetbox uit?

3x roetveeg pepernoot brownie (blondie en brownie op elkaar gebakken)
3x pepernoten cheesecake met chocolade
2x Merengue letter (S of P)

Wil jij niet wachten op de uitslag van deze winactie, dan kan je natuurlijk je bestelling al plaatsen bij Mathiske.

Get Caked Sint Sweetbox

Hoe maak je kans op deze Sint Sweetbox?

  • Volg mij LifebyJess op Instagram
  • Volg Get Caked op Instagram
  • Reageer op de foto in mijn Feed dat je meedoet en tag andere die ook kans willen maken

Wat ik ook leuk zou vinden is als je mijn Facebookpagina liked, dit zorgt overigens niet voor extra win kansen!

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op de Sint Sweetbox makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit heerlijke pakketje die door de brievenbus past!

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 27 november.  De winnaar zal een privé bericht ontvangen via Instagram! Houd je berichtenbox in de gaten. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mathiske van Get Caked