Winactie Pietenmuts met naam MBS Fashion

Winactie pietenmuts met naam MBS Fashion

Begin december bestaat Life by Jess alweer 5 jaar! Al vijf jaar lang komen er ongeveer 2-3 artikelen per week online. Wat ben ik trots op Life by Jess! Het geeft mij zoveel energie, ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Hoe leuk is het dat Life by Jess groeit? Dit kan niet zonder jullie als mijn lezers en daarvoor wil ik jullie de aankomende weken bedanken met heel veel gave win acties! Vanaf vandaag maak jij kans op een Pietenmuts met naam van MBS Fashion!

Pietenmuts met naam

MBS Fashion is de webshop van Suus. Een vrouw die ik al een lange tijd volg op Instagram en waar ik veel bewondering voor heb. Sinds september 2019 heeft zij MBS Fashion opgericht en is ze ontzettend druk en enthousiast bezig met haar webshop! Ze heeft onwijs veel leuke spullen te koop, waaronder nu een speciale lijn voor Sinterklaas, maar ook speciale mijlpaalkaarten of invulboeken voor dames welke in het ICSI/IVF traject zitten.

Samen met Suus heb ik een winactie op gezet voor het vijfjarig bestaan van Life by Jess! Zij wilt graag iets weggeven wat speciaal gemaakt is voor deze tijd van het jaar. Namelijk een pietenmuts met naam! Je hebt zelf de keuze uit de kleur van het mutsje. Blauw, rood of een roze (al gaan de roze erg hard heb ik begrepen!) Wil jij niet wachten op de uitslag van deze winactie, dan kan je natuurlijk je bestelling al plaatsen bij Suus.

Pietenmuts met naam

Hoe maak je kans op een pietenmuts met naam?

  • Volg mij LifebyJess op Instagram
  • Volg MBS Fashion op Instagram
  • Reageer op de foto in mijn Feed dat je meedoet en tag andere die ook kans willen maken

Wat ik ook leuk zou vinden is als je mijn Facebookpagina liked, dit zorgt overigens niet voor extra win kansen!

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op een pietenmuts met naam makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze leuke gepersonaliseerde pietenmuts.

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 13 november. De winnaar zal een privé bericht ontvangen via Instagram! Houd je berichtenbox in de gaten. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Suus van MBS Fashion