Winactie natuurlijke verzorgingsproducten van Hoofd en lijfzaken

Begin december bestaat Life by Jess alweer 5 jaar! Al vijf jaar lang komen er ongeveer 2-3 artikelen per week online. Op dit moment staan er alweer ruim 540 artikelen online!  Wat ben ik trots op Life by Jess. Dit geeft mij zoveel energie en ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Life by Jess groeit de laatste maanden als een gek. Ik krijg daar echt een kik van! Het groeien kan natuurlijk niet zonder jullie mijn lezers en daarvoor wil ik jullie de aankomende weken bedanken met heel veel gave win acties! Vanaf vandaag maak jij kans op een Pakket met natuurlijke verzorgingsproducten van Hoofd en lijfzaken!

Pakket met natuurlijke verzorgingsproducten

Hoofd en lijfzaken is de webshop van Annemieke. Een vrouw die ik een kleine tijd volg op Instagram. Annemieke zat door ziekte in een diepe put met weinig hoop voor de toekomst, maar vond weer een invulling van haar leven en haar identiteit. Ze kan met trots zeggen dat ze haar eigen bedrijf is gestart met producten die zij zelf maakt en die stuk voor stuk door haar handen zijn gegaan.

Sinds kort ben ik zelf fan van shampoo bars en ga ik nooit meer anders gebruiken. Annemieke verkoopt onder andere shampoo bars, conditioner bars en handbars. Haar producten zijn stuk voor stuk mooi en fijn. Als extra staat haar logo in elke bar gedrukt.

Samen met Annemieke heb ik een winactie op gezet voor het vijfjarig bestaan van Life by Jess! Zij wilt graag iets weggeven wat speciaal is samengesteld voor jullie. Namelijk een pakket met natuurlijke verzorgingsproducten! Wil jij niet wachten op de uitslag van deze winactie, dan kan je natuurlijk je bestelling al plaatsen bij Annemieke.

natuurlijke verzorgingsproducten

Hoe maak je kans op dit pakket?

  • Volg mij LifebyJess op Instagram
  • Volg Hoofd en lijfzaken op Instagram
  • Reageer op de foto in mijn Feed dat je meedoet en tag andere die ook kans willen maken

Wat ik ook leuk zou vinden is als je mijn Facebookpagina liked, dit zorgt overigens niet voor extra win kansen!

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op een pakket met natuurlijke verzorgingsproducten makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze fijne natuurlijke verzorgingsproducten.

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 4 december. De winnaar zal een privé bericht ontvangen via Instagram! Houd je berichtenbox in de gaten. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Annemieke van Hoofd en lijfzaken