Winactie Adventkalander van Kaya Sieraden

Winactie Kaya Sieraden Adventskalender

Begin december bestaat Life by Jess alweer 5 jaar! Al vijf jaar lang komen er ongeveer 2-3 artikelen per week online. Op dit moment staan er alweer ruim 540 artikelen online!  Wat ben ik trots op Life by Jess. Dit geeft mij zoveel energie en ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie reacties te lezen. Life by Jess groeit de laatste maanden als een gek. Ik krijg daar echt een kik van! Het groeien kan natuurlijk niet zonder jullie mijn lezers en daarvoor wil ik jullie de aankomende weken bedanken met heel veel gave win acties! Vanaf vandaag maak jij kans op een Adventkalender met een Zilveren armband en bedels van Kaya Sieraden!

Kaya Sieraden Adventkalender

Kaya Sieraden is een webshop met ontzettend veel mooie sieraden. Een tijdje geleden heb ik al eens geschreven over de mooie sieraden die bij hen vandaan komen. Dat artikel kan je hier vinden. Zij maken hele mooie gepersonaliseerde en gegraveerde sieraden. Zeker eens gaan kijken als jij op zoek bent naar wat moois voor jezelf of voor een dierbare.

Samen met Kaya Sieraden heb ik een winactie op gezet voor het vijfjarig bestaan van Life by Jess! Zij willen graag iets weggeven, iets wat naar mijn mening perfect is voor jezelf, maar ook om cadeau te geven! Ideaal voor deze feestdagen. Wat gaan we weg geven? Een Adventkalender met een echt zilveren armband inclusief bedels. Wil jij niet wachten op de uitslag van deze winactie, wat ik heel goed kan begrijpen, dan kan je natuurlijk je bestelling al plaatsen bij Kaya Sieraden. Kijk ook eens op hun speciale pagina voor de kerstcadeau’s.

Hoe maak je kans op deze Adventkalender?

  • Volg mij LifebyJess op Instagram
  • Volg Kaya Sieraden op Instagram
  • Reageer op de foto in mijn Feed dat je meedoet en tag andere die ook kans willen maken

Wat ik ook leuk zou vinden is als je mijn Facebookpagina liked, dit zorgt overigens niet voor extra win kansen!

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op de Adventkalender makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit mooie pakket!

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 11 december.  De winnaar zal een privé bericht ontvangen via Instagram! Houd je berichtenbox in de gaten. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kaya Sieraden