*WIN* Saal Digital shoptegoed voor fotoproducten

Win shoptegoed Saal Digital

Valentijnsdag, 14 februari 2018, de dag van de liefde! Toon jij jouw liefde aan je partner vandaag? Of ben jij misschien wel degene die een stille aanbidder heeft en vandaag een verrassing ontvangt? Ik ben benieuwd hoe jullie deze dag doorbrengen, zijn er nog lezers die Die-Hard voor Valentijnsdag zijn? Het maakt mij niet uit of jij aan Valentijnsdag doet of niet, maar ik heb een hele leuke winactie voor jullie klaar staan! Ik mag iemand een tegoedbon weggeven van Saal Digital. De site waar je ontzettend veel mogelijkheid hebt om jou foto’s te laten schitteren.

Wil jij foto’s laten afdrukken, een fotoalbum maken of een andere mooi product kunnen uitkiezen waar jouw eigen gekozen foto op staat? Bijvoorbeeld een muismat, een puzzel of een bidon? Dan is dit de kans! Je maakt namelijk kans op een tegoedbon ter waarde van €40,-, daar kan je ontzettend veel leuke producten van kopen of een heel mooi fotoalbum van laten maken.

Zomer doelen, fotoboek Saal Digital

Persoonlijk heb ik een hele goede ervaring met Saal Digital, een voor mij toen nog onbekende naam in de fotowereld. Ik heb bij Saal Digitaal toentertijd een fotoalbum gemaakt en besteld met veel foto’s van onze trouwshoot! Het is een super mooi boek geworden, super mooi papier en ook de foto’s zijn echt perfect in het boek afgedrukt. Echt een aanrader en ik ga ook niet iets weggeven waar ik zelf niet achtersta, dat kan ik echt niet!

Hoe maak je kans op deze tegoedbon van Saal Digital?

 • Like mijn Facebookpagina
 • Reageer op het Facebook bericht
 • Deel (openbaar) het Facebookbericht voor extra kans

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op de tegoedbon van Saal Digital voor fotoproducten t.w.v. €40,- makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Deze win actie loopt tot en met zondag 18 februari 2018. De winnaar zal op de facebookpagina van Life by Jess bekend gemaakt worden. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Saal Digital

9 comments

 • Nicole Orriëns

  Leuke winactie! Ik heb nog genoeg foto’s liggen die een beter leven verdienen dus ik doe graag mee.

 • MamaPlaneet

  Dol op herinneringen vastleggen en fotoproducten. Ik ga eerst eens goed neuzen op hun site en kom dan nog eens terug. Voor nu sla ik de winactie over.

 • Eva

  Superleuk! Ik doe heel graag mee, heb al een aantal fotoboeken bij hun laten afdrukken en was altijd heel tevreden ermee 😀

 • amylia

  Olalal ik ga een kijkje nemen via facebook!

 • Marian B

  Dat is een mooie actie! Aan foto’s geen gebrek. Helaas ben ik niet actief op FB. Ik volg je via Bloglovin en heb het bericht gedeeld met G+.

  • Jessica (author)

   Hoi Marian! Leuk dat je meedoet, geen Facebook niet erg top dat je het gedeeld op andere sites.

 • Bianca Schrijft

  Zo stom, we maken veel meer foto’s dan vroeger, door onze mobieltjes. Toch druk je daardoor veel minder af. Ik wel tenminste. Leuke winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge