*WIN* Hangmat/Hangstoel naar keuze

winactie, telefoonhoesje naar keuze, hangmat/hangstoel

Beloofd is beloofd. Wie jarig is/was trakteert en hier is voor jullie de eerste win actie voor de eerste verjaardag van Life by Jess, afgelopen 9 december 2016. Houd komende weken Life by Jess goed in de gaten, want er komen meerdere win acties aan!

Heel even maar, een paar zinnen ga ik even wat klagen over het weer. Sorry alvast. Ik ben geen wintermens en dat hebben jullie in verschillende artikelen al kunnen lezen. Het is nu nog niet echt super koud buiten, maar warm is anders. Zo kan ik alweer dromen over een heerlijke zon vakantie, of over de zomer hier in Nederland. Weer zonder jas naar buiten kunnen stappen, heerlijk in de tuin chillen.

WIN Hangmat/Hangstoel naar keuze

Wie van jullie herkent dit? Ben je er ook alweer aan toe om heerlijk relax ergens te hangen in een hangmat/hangstoel? Dan is dit de win actie voor jou! Ik hoop dat ik een van jullie blij kan maken met dit product! Lees snel verder…

WIN hangmat/hangstoel

Zoals de titel van dit artikel al zegt, als je mee doet met deze win actie maak je kans op een hangmat/hangstoel naar keuze van Tropilex. Hoe gaaf is dat, zie je hem al hangen in je tuin? Of op een balkon?

Wil jij kans maken op een hangmat of hangstoel naar keuze:

 • Reageer onder dit bericht dat je mee doet en waarom je graag wilt winnen
 • Of reageer op facebook dat je mee doet en waarom je graag wit winnen
 • Like de Facebookpagina van Life by Jess

WIN hangmat/hangstoel

De win actie loopt tot 31 december 2016

Doe snel mee en maak kans op een hangmat/hangstoel naar keuze! En wie weet ben jij degene die straks met het warme weer, heerlijk buiten in de zon of schaduw kan relaxen in zijn/haar eigen hangmat/hangstoel!

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hangmatwereld.nl

 

18 comments

 • Jasmijn

  Leuk!!! Ik doe mee voor mijn zus omdat zij een zonnetje is en een altijd hardwerkende moeder van twee kids. Zij verdiend het om af en toe lekker even te kunnen hangen.. Ze weet van niks dus het zou een mooie verrassing zijn!!!

  En… Gefeliciteerd met je blog-verjaardag!

  • Jessica (author)

   Dank je wel voor de felicitaties! Wat leuk dat je mee doet voor je zus, wat zal het een verrassing zijn als zij hem wint!

 • Lifeaholic.nl

  Wat een super leuke winactie zeg! Dit laat ik zeker niet aan me voorbij gaan! Ik doe mee met deze actie zodat ik even lekker kan ontspannen in de tuin! Iets wat ik helaas te weinig doe, maar zeker op mijn lijstje komt te staan voor 2017! Meer ontspannen en genieten! 🙂

  • Jessica (author)

   Een hangmat/stoel zou mooi van pas komen bij je doel voor 2017 zo te lezen!

 • karin

  ik vind het zo heerlijk om in een hangmat te liggen! Daarom doe ik graag mee, gewoon zodat ik ook eens een ik-momentje kan beleven. 🙂

  • Jessica (author)

   Leuk dat je meedoet Karin. Ik-momentjes zijn heel belangrijk!

 • Gemmie

  Super leuke actie.
  De hangmat zou super leuk zijn hier in de tuin voor de jongens en ons zelf natuurlijk ook, Lekker luieren met mooi weer.
  Dus we doen graag mee voor de hangmat

 • Anita H.

  Gaaf. Ik heb weleens in een hangmat gelegen buiten bij een wellnesscentrum en ik weet hoe aangenaam dat is. Dus lekker hier in relaxen in lente en zomer, dat zie ik wel zitten. Boekje en drankje bij de hand….

  • Jessica (author)

   Leuk dat je meedoet Anita! Delen van mijn facebookbericht mag altijd!

 • Wendy Rotteveel

  Hey Jes, natuurlijk doe ik mee. Ik kan niet wachten om straks op de camping in Zuid Frankrijk heerlijk in het zonnetje met mijn blote billen in deze hangmat tussen de bomen weg te dromen. Dit alles om daarna heerlijk uitgerust voor een kopje thee bij jou langs te komen

 • Nadia

  Wat gaaf! Een hangstoel in een hoekje in de woonkamer is zeker leuk. Kopje thee, warm dekentje, relaxen en dromen…zon, zee en warme zand.

 • Linda

  Hangmat/hangstoel
  Deze wil ik wel hebben, lekker in de tuin bij het opblaaszwembad.
  Je waant je helemaal in een luxe leven,
  In deze hangmat/hangstoel kun je even lekker boven de grond zweven.
  In de zon even wegdromen,
  En aan de alledaagse sleur ontkomen.
  Ik zie deze hangmat/hangstoel echt wel zitten,
  Ik zou er meteen in gaan liggen, chillen en pitten.
  Zo een mooi cadeau koop je niet snel voor je eigen,
  Daarom zou het een droom zijn als ik deze mag krijgen.
  Het is zeker, hiermee kom ik wel door de zomer heen,
  Lekker zacht liggen, eindelijk geen zand of steen.
  Binnenkort horen we wie de gelukkige mag zijn,
  Nee die heeft deze zomer geen last van rugpijn.
  Liggen op een handdoek op de harde grond is geen pretje,
  Dan kun je beter deze hangmat/hangstoel hebben, een mooi bedje.
  Je kunt wel zeggen, ik vind deze actie erg tof,
  En dat degene die wint wel erg bof(t).
  Geduldig wachten we af tot dé dag,
  En de winnaar gaat zeker weten de zomer in met een grote glimlach!

  Gefeliciteerd Jes en ga zo door in 2017!

  • Jessica (author)

   Wat ontzettend leuk zo een rijm! Leuk dat je meedoet!

 • Linda

  Ik ga helemaal uit mijn dak met een hangmat/hangstoel van grote klasse, leuk om
  zowel anderen als mezelf mee te verrassen.
  De prijs, een hangmat/hangstoel naar keuze, die kans is helaas super klein,
  maar met https://www.lifebyjess.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel
  een winnaar te zijn!

  Gefeliciteerd Jes en een goed, gelukkig en gezond 2017!

 • Doreen

  Ik doe mee. Ik zie mijzelf al lekker liggen in de zon op mijn favoriete eiland. Hihi

 • Kiran

  Ohhh ja, die wil ik ook wel! Als m’n tuin dit voorjaar ein-de-lijk af komt, zie ik mezelf er al helemaal in zitten/hangen!

 • Wendy Rotteveel

  Hey Jes, is er eigenlijk al een winnaar bekend?
  Ik ben best nieuwsgierig ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge