*WIN* een telefoonhoesje naar keuze

winactie, telefoonhoesje naar keuze, hangmat/hangstoel

Ken je het gezegde? Wie jarig is die trakteert! Life by Jess was op 9 december 2016 jarig en ja daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Afgelopen tijd ben ik bezig geweest om enkele win acties op touw te zetten speciaal voor jullie. Dus houd de aankomende weken Life by Jess in de gaten voor gave win acties!

WIN een telefoonhoesje naar keuze

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. En gezien deze heel veel gebruikt wordt, vind ik het zelf een noodzaak om mijn Iphone 6s goed te beschermen met een hoesje. Er zijn heel veel verschillende smartphonehoesjes beschikbaar, zoals een Iphone 7 hoesje, maar ook een Samsung Galaxy s7 hoesje. Zelf vind ik het ook heel leuk om vaak te wisselen met mijn Iphone 6s hoesjes.

Gezien een hoesje mijn telefoon beschermd vind ik het heel belangrijk dat deze van goede kwaliteit is en lang mee gaat. Mijn telefoon moet goed in de behuizing vallen, maar ik wil nog wel goed bij de knopjes kunnen. De hoesjes van telefoonhoesjestore.nl zijn van zeer goede kwaliteit. Ondanks de geruime keuze, houden ze de kwaliteit zeker in de gaten! De service hoe ik die heb meegemaakt is heel goed, mijn hoesje was super snel verzonden en die had ik ook met 2 dagen in huis.

Voor jullie, lieve lezers, heb ik een win actie. Maak nu kans op een telefoonhoesje naar keuze, dus heb jij een Iphone of een android toestel het maakt niet uit, er is voor ieder heel veel keuze!

Hoe maak je kans?

  • Reageer onder dit bericht dat je mee doet met de winactie
  • Like mijn facebookpagina

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op een telefoonhoesje naar keuze, makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet mag jij een telefoonhoesje naar keuze uitzoeken!

Deze win actie loopt tot en met 8 januari! 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is in samenwerking met telefoonhoesjestore.nl