*WIN* Bubble Clay gezichtsmaskers

Win bubbly clay gezichtsmaskers

Wat denken jullie van een nieuwe win actie op Life by Jess? De laatste was een absoluut succes, hopelijk wordt deze dat ook weer! Enkele maanden geleden heb ik al eens een review gegeven over de Bubble Clay gezichtsmaskers en ook daar vertelde ik dat ik nog 2 verpakkingen over had. Leuk voor een kleine win actie bedacht ik mij. Ik zal hieronder nog wat informatie delen over het product de Bubble Clay gezichtsmaskers!

Bubble Clay gezichtsmaskers

De Bubble Clay gezichtsmaskers is van het merk Purederm. Het masker heeft volgens de verpakking een reinigende werking, het verwijderd dode huidcellen en het ontstopt poriën. Het is een kleimasker welke 15 tot 20 minuten op je gezicht moet blijven zitten. Zoals gezegd, ik heb nog 2 verpakkingen over. Aan de hand van de animo ga ik beslissen of er twee winnaars uitgekozen worden of eentje.

Bubble Clay gezichtsmasker, Bubble Clay gezichtsmaskers (6)

Hoe maak je kans?

  • Like mijn Facebookpagina
  • Reageer op en deel (openbaar) het Facebook bericht

Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op deze twee Bubble Clay gezichtsmaskers makkelijk toch?! Dus doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze leuke gezichtsmaskers!

Deze win actie loopt tot en met vrijdag 14 september. De winnaar zal op de facebookpagina van Life by Jess bekend gemaakt worden. 

Liefs Jessica, Life by Jess