*WIN-actie* Armband voor een moeder

Moederdag

Voor deze speciale dag heb ik een mooie win-actie! Kijken jullie snel mee?

Mijn moeder

Mijn moeder, een zeer bijzonder persoon, het is een mama met 2 dochters, een meisjes mama. Al bijna 25 jaar is het mijn mama en wat ben ik daar blij mee! De laatste jaren zijn we nog meer na elkaar toe gegroeid. Ze staat altijd voor me klaar, ruikt als er iets aan de hand is terwijl ik er zelf niet over wil beginnen. Mijn moeder heeft altijd een luisterend oor, geeft me goede adviezen en laat me weer beter voelen als ik ergens mee zit. Houd zich vaak sterk om mij te beschermen voor haar verdriet/angst. Onvoorwaardelijke liefde, dat is wat mijn mama mij geeft en daar ben ik haar heel dankbaar voor. 

Ik vind het heel leuk om mijn moeder iets te geven op Moederdag en dat is de reden waarom ik voor jullie een win-actie heb! 

Moeder

Doe mee en win!

Het is een hele mooie armband van Jaceys.nl met de tekst “De liefde tussen een moeder en haar kind is voor altijd”.   Zelf heb ik een foto armband van Jaceys en ik ben daar super tevreden/enthousiast over. Hoe leuk is het dan dat ik deze armband onder een van jullie mag verloten?! 

Wat moet je doen voor deze win-actie: 

  • Like en deel de facebookpagina van LifebyJess
  • Reageer op facebook of op dit artikel waarom jij deze armband wilt winnen

 

moeder

De win-actie loopt tot zondag 1 mei 2016. De winnaar ontvangt een privé bericht of email. 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin