Welkom Harvey!

welkom Harvey

Welkom Harvey!

Sinds woensdag  23 december 2015 woont Harvey bij ons! Hij is een nieuw vriendje voor Eamy en Cedric en wij hopen dat ze het goed samen kunnen vinden en dat wij heel veel plezier mogen beleven van hem!

Harvey is een Britse Korthaar kater met de kleur blauw, zo noemen ze dat in de kattenwereld. Hij is geboren op woensdag 26 augustus 2015, hij is broer van 4 zusjes.

Harvey

De hele dag ben ik vrij geweest, en hoe korter het duurt voor het 20:00 uur is hoe zenuwachtiger ik word. Gaat hij het hier leuk vinden, hoe reageren de andere katten op hem?

Om 20:00 uur ging de bel, daar was onze vriend. De reismand waar hij in zat werd neergezet en geopend, en vrijwel meteen liep hij in de kamer waar ook Eamy en Cedric even “opgesloten” in zaten.

Ze vonden het maar niks, Cedric zat op de vensterbank, achter de bank en kwam af en toe heel voorzichtig even met zijn ogen boven de bank uit om te kijken waar Harvey was… Het gezicht van Cedric op dat moment was goud waard!

Eamy bleef maar onder de tafel/stoelen zitten en toen de gangdeur open ging wist ze niet hoe snel ze naar boven moest rennen.

De dagen erna ging het steeds beter, Eamy en Cedric komen uit zichzelf gewoon naar beneden. Houden hem nog we scherp in de gaten, maar zijn niet meer bang om hier rond te lopen. Wel moet er een afstand bewaard blijven bij Eamy van minimaal 1-2 meter, anders is het blazen! Cedric boeit het eigenlijk weinig, als je Harvey bij hem op een stoel zet, dan kijkt die even en gaat die weg, geen geblaas, geen gevecht…

Op het moment dat ik deze blog schrijf, maandagavond 28-12, ligt Harvey op mijn schouder te slapen, en de andere 2 zijn boven.

Harvey

Het gaat bovenverwachting goed, het blazen is stukken minder en Eamy wilt zelfs al zijn kont gaan wassen, alleen draait Harvey zich vaak onverwachts om en ja dan blaast Eamy nog.  Gisterenavond zat ik op de bank met een dekentje, toen lag Eamy al bij me en Harvey ging boven haar liggen met zijn kop op haar billen, geen enkel probleem!

Ik vind het super goed gaan tussen alle 3 en ik heb de verwachting dat het ook zo blijft gaan en alleen nog maar beter wordt!

Willen jullie later nog een update hebben, laat het me weten in de Comments en volg me op Bloglovin’!

Liefs Jessica