Met wie wil ik een beschuitje eten? Celebrity Crush!

Celebrity Crush, Men I Like TAG

Hoe gaan we de maandag goed beginnen? Door naar een paar knappe mannen te kijken! Iedereen die tv kijkt heeft wel iemand waarvan hij of zij denkt, wauw… dat is een knappe man of een knappe vrouw. Wat wij dan zeggen: daar wil ik wel een beschuitje mee eten. Vincent en ik doen er niet moeilijk over om dit te zeggen als we bij elkaar zijn. Met wie wil ik wel eens een beschuitje eten?  Wie is mijn Celebrity Crush?

Celebrity crush van Jess

Ik bied alvast mijn excuus aan, sorry dames! Maar ik kon niet maar 1 celebrity crush kiezen… Dus er staan 6 knappe mannen (vind ik) in dit artikel… Geboren in Nederland, Engeland, Australië en Amerika. En ik kan je zeggen, dit artikel was geen straf om te schrijven haha. Welke van de mannen vinden jullie ook knap? Oké ik ga niet langer praten, kijk zelf maar!

Wentworth Miller

celebrity crush

Wie Prison Break heeft gekeken kent Wentworth. Misschien beter bekend als Michael Scofield. Ja ik vind het de knapste man van de serie, maar zijn broer mag er ook wezen! Helaas valt Wentworth niet op vrouwen, maar dat maakt hem er niet minder knap om!

Waldemar Torenstra

celebrity crush

Ja ook de Nederlandse mannen zijn heel knap! Kijk naar Waldemar, hoe Nederlands wil je het hebben. Waldemar kwam bij mij pas in beeld met de film Zomerhitte, (sorry ik keek geen ja zuster, nee zuster). En ja later heeft hij de rol van Joris natuurlijk super goed gespeeld in Divorce.

Patrick Dempsey

celebrity crush

Bekend bij het grote publiek sinds de komst van Grey’s Anatomy! En dat zullen weinig dames ontgaan zijn. Naar mate hij ouder wordt vind ik hem knapper worden. Wil je hem op dit moment nog op groot scherm zien? Dan speelt hij ook in Bridget Jones Baby!

Daan Schuurmans

celebrity crush

Sommige mannen worden knapper met de jaren, dat vind ik voor Daan niet helemaal gelden, maar ja hij blijft knap. Sinds Costa is Daan bij mij op het netvlies gezet en er niet meer vanaf gegaan hahaha… **Ik beken, dat ik nu nog steeds af en toe naar Costa kijk, om naar Daan te kijken, maar ook omdat het gewoon een heerlijke film is**

Ik heb de twee knapste mannen voor het laatste bewaard! *Glibber* Hahaha… 

Chris Hemsworth

celebrity crush

Heel eerlijk, Chris heb ik nog niet zolang geleden pas voor het eerst in een film gezien. Eerder had ik nog niet van hem gehoord, maar nu vergeten we hem niet meer hahaha… Wat een ontzettend knappe man is dit… Ook hier ben ik vast niet de enige in die dit vind!

Channing Tatum

celebrity crush

De knapste van deze 6 mannen vind ik toch wel Channing, misschien beter bekend als Magic Mike! Ja sorry dames, ik kan hier gewoon niet veel over vertellen… Kijk gewoon! Je snapt vast wel dat ik Magic Mike al diverse keren heb gekeken…

Welke bekende mannen vinden jullie knap? Staat er één tussen waar jullie wel eens een beschuitje mee willen eten? Ik ben heel nieuwsgierig!

Liefs Jessica, Life by Jess

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris.