Welke apps gebruik ik?

Welke apps gebruik ik?

Ongeveer 2 maanden geleden ben ik van een HTC One weer terug overgestapt naar een Iphone 5.  Je leest het goed, terug overgestapt. 3 jaar geleden ben ik van een Iphone 4 overgestapt naar de HTC. Ik vond het bij Apple het heel vervelend dat je voor heel veel apps moest betalen! Toch begon na 1,5 jaar HTC toch de overstap naar een iphone weer te kriebelen……

Zo heb ik 2 maanden geleden via marktplaats een Iphone 5 gekocht, met in het vooruitzicht de verlenging van mijn abonnement met een Iphone 6s.

Toen moest ik de Iphone 5 weer naar mijn wens gaan indelen, en welke apps zet ik dan toch weer terug op een nieuwe telefoon?  Ik deel het hieronder.

Welke apps gebruik ik op mijn Iphone?

Whatsapp! Een hele belangrijke waar je eigenlijk niet meer zonder mee kan deze tijd…

Wat betreft social media heb ik verschillende apps erop staan:  Facebook (incl. Messenger), Instagram, Linkedin, WordPress en Bloglovin’.

Om mijn verbruikte mb’s in de gaten te houden heb ik de app van MijnKPN erop staan en ook de app voor het online tv kijken van KPN.

De apps die te maken hebben met muziek: Youtube en Shazam, zo een handige app vind ik dat! Als ik een nummer erg leuk vind maar niet weet hoe die heet, dan shazam ik hem even en kan ik hem later makkelijk terugvinden!

In totaal heb ik maar 2 spelletjes op mijn telefoon staan. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een nieuw spelletje, maar kan nog geen leuke vinden. Op het moment staat alleen Gummy Drop en Wordfeud (wat ik met mijn ouders speel) op mijn telefoon.

Nog enkele random apps: McDonald’s, Kenteken opzoeken, Marktplaats, Bankieren app, Pic Collage.

Hebben jullie enkele van deze apps ook op jullie telefoon staan? Welke andere apps gebruiken jullie veel? Wat zijn echte aanraders?

Liefs Jessica

Volg je me al op Bloglovin’!?