Welke accounts volg ik op Instagram?

Welke accounts volg ik op instagram?

Volgens mij heb ik nog nooit echt gedeeld welke accounts ik volg op Instagram. Het lijkt mij leuk om dit nu met jullie te delen, omdat het te leuke accounts zijn die echt de moeite waard zijn om te volgen! Ik ben heel benieuwd of jij ook al een van deze accounts volgt?!

Welke accounts volg ik op Instagram?

Op nummer 1 staat voor mij echt het account van @bemoreunicorn, na een ontzettend zware periode door ziekte, zijn Viora en Joost nu aan het genieten van een wereldreis. Van de Mongolië express tot aan een “vakantie naar Nieuw-Zeeland”. Ze maken zo een gave reis en nemen ons als volger helemaal mee op deze reis. Ik heb nooit de intentie gehad om lang op reis te gaan, maar als ik dit zo zie en dan zeker het landschap van Australië en Nieuw-Zeeland dan denk ik heel soms wel eens dat het mij ook heel gaaf lijkt om een vakantie naar Nieuw-Zeeland te boeken. Viora en Joost blijven nog 4 weken in Nieuw-Zeeland en daarna gaan ze richting Japan! Ben nu al benieuwd naar alle avonturen en alle prachtige foto’s die gedeeld gaan worden.

Ook @liefthuis volg ik al heel lang. Jodi neemt ons mee in haar leven als enthousiaste ondernemer en moeder. Ook zij is nu nog met haar gezin (lief, spruit en pip) op reis. Ze zijn ook naar Australië en Nieuw-Zeeland geweest en zitten nu nog in Bali. Ze gaan helaas bijna weer naar huis, maar door hun avonturen heb ik wel kunnen zien dat op reis gaan met jonge kinderen geen probleem is!

Fotografie accounts

Daarnaast vind ik het heel leuk om @danielleveenhof_fotografie te volgen. Zij maakt super mooie foto’s en is de laatste tijd echt haar dromen achterna gegaan. Ze droomde ervan om geboortes vast te mogen leggen. Ze heeft een cursus gedaan en heeft nu al veel opdrachten staan voor een reportage tijdens de geboorte van een kindje! Zo bijzonder en zo gaaf om te zien dat ze er met de volle 100% voor gaat om haar dromen uit te laten komen.

Sinds kort volg ik @natalievermoken.photography . Zij is de schoonzus van Jodi. Door de foto’s die zij van Jodi en haar gezin heeft gemaakt was ik nieuwsgierig naar meer. Toen ben ik haar gaan volgen en wordt altijd heel erg blij van haar foto’s!

Beide dames zorgen ervoor dat ik ook mijn dromen voor in de fotografie wereldfotografie wereld meer wil gaan najagen. Dat is de reden waarom ik nu zo hard aan het oefenen ben met nabewerken en ik alle kansen aangrijp voor het doen van een fotoshoot, waar ik kan oefenen en iets van kan leren!

Zo zie je maar hoe gaaf het is om diverse accounts te volgen en waar jijzelf dus ook weer dromen van kan krijgen. Zoals die reis naar Nieuw-Zeeland of het najagen van mijn dromen in de wereld van de fotografie!
Volg jij al een van deze accounts?

Liefs Jessica, Life by Jess