In welk TV-programma zou jij mij kunnen zien?

tv-programma

Weer een nieuw onderwerp uit de Blog challenge. Het onderwerp waar ik lang over na heb moeten denken. Ik ben geen meisje dat met hartkloppingen naar “Wie is de mol” kijkt of naar “Expeditie Robinson”. Dus ja in welk TV-programma zou je mij dan wel kunnen zien? Of aan welk programma wil ik wel eens mee doen?

In welk TV-programma zou jij mij kunnen zien?

Er is niet een specifiek TV-programma waarvan ik meteen dacht, ja daar wil ik aan mee doen! Na even nadenken en veel door de tv gids te scrollen heb ik een paar programma’s gevonden waar ik wel aan mee zou willen doen… (als het moet hahaha, liever kom ik gewoon niet op tv)

Heel Holland Bakt

Lijkt me een “heerlijk” TV-programma om aan mee te doen, maar eerlijk is eerlijk. Ik vind bakken ontzettend leuk, maar heb ik er verstand van? Hahaha nee niet echt! Maar waarom wil ik dan mee doen? Ik denk dat je juist van dit TV-programma heel veel kan leren en ook eens out of the box gaat denken!

Ik hou van Holland

Het lijkt me super gezellig om zo een spel te kunnen spelen samen met je vrienden/familie! Het ziet er op tv altijd heel gezellig uit. Thuis vind ik het ook heel leuk om spelletjes te spelen en dit is zo een spel dat je toch even de hersens moet laten kraken af en toe!

tv-programma

Extreme Couponing

Ken je dat programma van TLC? Mensen in Amerika verzamelen kortingsbonnen en gaan daarmee boodschappen doen. Het doel: Zo min mogelijk geld betalen, voor zoveel mogelijk spullen! Oké, zo extreem zal ik het willen doen, maar het lijkt me mooi om dit te kunnen doen, van te voren even flink rekenen en dan shoppen! Maar wat moet je met zoveel boodschappen? Ik zou het dan schenken aan de voedselbank of een ander goed doel wat het kan gebruiken!

Dit zijn de programma’s waar ik aan mee zou willen doen, als ik moest kiezen. Aan welk programma wil jij mee doen?

Liefs Jessica, Life by Jess

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris. 

6 comments

 • Michelle

  Wat leuk! Heel holland bakt lijkt mij ook wel wat maar net wat je zegt ik heb er totaal geen verstand van. Ik zoi ieder geval nooit mee willen doen aan Expeditie Robinson!
  Michelle heeft recent gepubliceerd…Verliefd geworden op het merk Pocopato!My Profile

  • Jessica (author)

   Ik vind bakken heel leuk, maar vaak gewoon uit de pakjes hahaha… Niks zelf bedacht…

 • Denise

  Wat leuk! Ik hou van Holland vind ik ook een leuk programma.
  Als ik mee zou moeten doen met een programma zou dat zo’n survival programma zijn. Lijkt me leuk om te zien hoelang ik in de wildernis kan overleven (waarschijnlijk niet lang, haha).
  Denise heeft recent gepubliceerd…Wat mij helpt in een dip (en misschien jou ook)My Profile

  • Jessica (author)

   Stoer hoor, ik ben niet zo een stoere meid hahaha, dat uithongeren en al die vieze beesten, niks voor mij!

 • Vlijtig Liesje

  Ik zit te denken… Mag het ook Gilmore Girls zijn? Ik zou wel graag eens koffie gaan drinken in Luke’s diner.

  • Jessica (author)

   tuurlijk mag dat ook! Sex and the city is dan ook nog een goede… hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge