Weetjes over Jess

Weetjes over Jess

Twee keer eerder heb ik meerdere weetjes over mijzelf gedeeld. Eerst een artikel met 10 weetjes over mij en later nog een artikel met 12 weetjes over mij. Deze artikelen zijn al even geleden dus het leek mij leuk weer wat weetjes over Jess te delen. Wat weet jij al van mij? Ik ben benieuwd!

Weetjes over Jess

 • Ik weet niet beter dan dat ik altijd onder mijn T-shirt een spaghetti hemdje draag. Deze stop ik altijd in mijn broek en dan mijn T-shirt er gewoon overheen. Misschien heeft het met mijn gewicht te maken dat ik het fijn vond dat er nooit huid zichtbaar was als ik bukte, ik weet het eigenlijk niet.
 • Heel benieuwd of andere zich hier in herkennen, maar dit is echt een tik van mij. Als je een nieuwe telefoon koopt, zit er toch altijd zo een plastic folie aan de achterkant? Dat plastic folie laat ik altijd zitten. Mijn telefoon zit nu in een hoesje, maar met het plastic aan de achterkant er nog op. Bij mijn iPad heb ik het dan weer niet.
 • Als ik heel geconcentreerd bezig ben, bijvoorbeeld in mijn bullet journal, dan heb ik vaak mijn tong tussen mijn lippen geklemd en heb ik aan het einde van de avond echt zere lippen van het aanspannen.

Een kijkje in mijn Bullet Journal - Deel 3

 • Als ik ga douche dan heb ik twee verschillende handdoeken die ik gebruik. Zo heb ik een grote handdoek en een kleine handdoek. De grote is voor mijn lijf en de kleine handdoek is voor mijn haren.
 • Ik gebruik handdoeken nooit twee keer achter elkaar. Geen idee waarom, maar dat is een gewoonte.

Dit zijn alweer de eerste vijf weetjes over Jess welke ik met jullie deel. Zijn jullie klaar voor nog meer leuke weetjes? Er staan er nog 4 hieronder. Lees snel verder.

 • Een Vienetta ijsje kan ik niet afslaan. Ik vind dat zo lekker! Ergens heeft het iets van vroeger denk voor mij, wat ik mij kan herinneringen kregen we dit vaak als toetje bij kerst of dat soort dagen.
 • Ik heb een zwak voor Volendam/Volendammers. Ik vind het bijzonder hoe een dorp in Nederland zo bekend kan zijn, maar ook zo hecht met elkaar blijft. Ook komt er in mijn ogen veel talent vandaan, zoals de 3js waar wij vaak naartoe zijn geweest.

Nog twee weetjes

Nog twee weetjes te gaan over Jess. Klaar voor?

 • Oke, de meest beschamende misschien. Ik vind de Olvarit fruitpotjes lekker. Zo erg zelfs dat ik soms wel eens zo een potje voor mijzelf haalde toen Abby er nog niet was. Sinds die tijd heb ik het eigenlijk nooit meer gegeten, maar daarvoor…. hmmmm.
 • Jess houdt van kak. En dan heb ik over hoe de rijke mensen zich kleden en verzorgen. Over de mooie kleding die zij dragen en over hoe zij er (naar buiten toe) altijd piccobello uitzien. En Oowja ik houdt ook wel heel erg van zo een kaasplank met druiven erop. Al lust ik helemaal niet zoveel kaas. Gewoon bepaalde status die het afgeeft, daar houdt ik wel van!

Dit waren weer wat weetjes over Jess. Hoe vond je het om te lezen? En wat wist je al van mij? Verbaasd een bepaalde weetje je of denk je nu je het zo leest, Oowja dat past echt wel bij je Jess. Ik ben heel benieuwd.

Liefs Jessica, Life by Jess

10 comments

 • Kimberly

  Wat een leuke weetjes zeg! Ik betrap mezelf er ook op een paar. Ik gebruik ook twee handdoeken haha.

 • Annelore

  Ik draag nooit een hemdje onder een tshirt, veel te warm. Dan maar een stukje huid laten zien als ik buk 🙂

 • VerKlaproos

  Leuke weetjes! En een hele leuke manier om je lezers kennis met je te laten maken!

 • rachel

  leuke weetjes om te lezen!! en jaaaa olvarit fruithapjes haha ik haal ze nog wel eens als mijn suiker een boost moet krijgen. en ik gebruik ook altijd 2 handdoeken

 • Janine

  Leuk om te lezen! En grappig want ik gebruik ook nooit handdoek 2x achter elkaar en draag ook altijd een hemdje onder kleding aangezien ik het ook niet fijn vind als je huid ziet als ik buk haha

 • Manon

  Ik draag juist noooooit iets ergens onder. Al kriebelt een wollen trui nog zo erg, gewoon op het blote vel!

 • Sherry

  Leuke weetjes. Ik gebruik ook twee handdoeken. Leuke blog heb je geschreven.

 • Frederique

  Ah dat doet mijn dochter ook, geen handdoek twee keer gebruiken. Ik word er gek van want het zorgt voor een enorme berg was haha.

 • Daniella

  Wat leuk die weetjes! Herken mezelf wel in een paar vooral die 2 handdoeken en hemdje altijd aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge