Weekplanning #1 – Een rustige week

Weekplanning by Jess

In plaats van achteraf terug te kijken op een week, wil ik jullie eens vooraf al laten meekijken naar de weekplanning voor aankomende week. Zelf ben ik benieuwd of jullie dit leuk vinden om te lezen, dus laat het me weten in een reactie.

Mijn weekplanning van 10 t/m 16 juli 2017

Deze hele week heeft Vincent storingsdienst, dat betekend dat hij elk moment na werktijd (ook ’s nachts) opgebeld kan worden om een storing op te lossen. Denk aan verkeerslichten die op knipperen staan, of een lichtmast die is aangereden. Dit wilt soms nog al eens ons schema in de war gooien, maar we zullen het zien deze week.

Maandag

Overdag zijn Vincent en ik allebei aan het werk, ik werk van 7:30 tot 16:00uur en Vin is vaak rond 16:30 uur thuis. Het liefste sporten wij voor het eten, dus dat gaan we vandaag ook doen. Na het sporten eten koken, eten aan tafel en daarna lekker de avond samen doorbrengen.

Dinsdag

De dag dat ik standaard vrij ben. Heerlijk vind ik dat. Dinsdag krijg ik een uitslag van het ziekenhuis binnen mbt onze kinderwens. Ik hoop op een positief antwoord, zodat ik weet waar ik sta en waar ik aan toe ben. ’s Middags spreek ik af met een vriendin van mijn vriendin. We hebben op een verjaardag zo gezellig staan kletsen, dat we gaan afspreken. Ze heeft twee meiden, dus dat zal een gezellig boel worden. Misschien deze dag ook nog even wat boodschapjes doen en ik vermoed/wil dat Vincent en ik weer gaan sporten als Vin thuis van het werk. ’s Avonds hebben we niks op de planning staan.

weekplanning, hernia operatie, 60 day challenge, sportief, persoonlijke voornemens

Woensdag

Vandaag staat er weinig op de planning, we moeten allebei werken vandaag. Een vriendin van mij komt wel terug uit Bali, maar zij zal wel kapot zijn, dus daar ga ik later deze week even op visite denk ik. Dit zal ik nog even met haar moeten afspreken.

Donderdag

Vincent is overdag vrij, want hij gaat de nacht in voor 1 nacht. Hij zal tot wat later in de ochtend slapen terwijl ik gewoon aan het werk ben. We zullen elkaar weinig zien vandaag, want zodra ik thuis kom van het werk, ga ik mij omkleden en mij klaar maken om naar Bootcamp te gaan. Via mijn werk is dit geregeld en kunnen we een proefles meedraaien. Mocht er veel animo voor zijn, kunnen we de hele zomer, elke dinsdag en donderdag Bootcampen! Ik ben heel benieuwd hoe dit is.

Vrijdag

Vincent zal rond 4:00-5:00 uur thuis gekomen zijn vannacht. Zelf ben ik een halve dag werken, tot half 12. Daarna zijn we lekker samen vrij. Misschien dat we wel even naar de meubelboulevard gaan om te kijken voor nieuwe meubels. Ik heb van het weekend al mooie meubelen gezien, maar ik woon niet alleen natuurlijk. En ja, waarschijnlijk gaan we ook nog samen sporten, want we hebben de smaak te pakken. Lekker op de fiets naar de sportschool, daar krachttraining doen en dan weer op de fiets terug.

Zaterdag & Zondag

Vandaag ben ik alleen thuis overdag, Vincent gaat een dag extra werken. Ik heb nog weinig planning voor het weekend. Als het lekker weer wordt duik ik lekker de zon in, en misschien zelf wel het zwembad in!

Hoe ziet jouw aankomende weekplanning eruit? Mijn weekplanning is niet zo heel spannend zoals je kan zien. Maar een week rustig aan is juist ook wel eens fijn, even bijtanken en lekker genieten van het thuis zijn en van de rustige agenda.

Liefs Jessica, Life by Jess