Weekend Limburg op de camping

Begin februari hebben wij een weekendje weg geboekt naar een camping in Limburg. Afgelopen weekend was het eindelijk zover! En wat hebben we het ontzettend leuk gehad dit weekend Limburg.

Vrijdag, begin van een weekend Limburg

Op vrijdagochtend 10:30, goede vrijdag, zijn we in de auto gestapt en hup de snelweg opgedoken. Veel mensen hadden vrij deze dag en het was ook erg druk op de weg. Bij Maarheeze hebben we nog ruim een half uur, drie kwartier in de file gestaan. Voor we naar de camping reden, zijn we eerst naar Roermond gereden om bij de outlet te gaan kijken. Het was zo ontzettend druk dat we een recht omkeert hebben gemaakt en naar de camping zijn gereden. Rond 13:30-14:00 waren we op de leistert in Roggel (Limburg) we konden al in ons chalet.  

weekend Limburg

Kijk hoe leuk! Het is een knus huisje maar super leuk voor een weekend met z’n tweeen. Een uurtje later was de vader van Vincent met zijn vrouw ook op de camping (zij blijven 2 weken met de eigen caravan). Vincent heeft geholpen met het opzetten van de voortent en ik ben met mijn schoonmoeder naar het winkeltje gegaan om nog wat boodschapjes te doen. Vin en ik zijn nog even naar ons huisje gegaan en hebben even lekker op bed gelegen we waren best wel gaar. Ik ben begonnen in een nieuw boek en vin lag te doezelen… Om 18:00 uur zijn we terug gegaan naar vin zijn vader en hebben daar bami gegeten. Om 20:30 was het mooi geweest, hebben we in ons huisje nog een film gekeken met een drankje erbij en toen ging het licht uit… 

weekend LimburgZaterdag 

vin was op tijd wakker en rond 10:00 uur maakte hij mij wakker in het knuse kleine bed (wij slapen thuis in een 1.80 bed zover mogelijk uit elkaar haha en nu is het een 1.40 bed en is dat uit elkaar liggen niet mogelijk hahaha). Alle douchespullen gepakt en we zijn gaan ontbijten bij vin zijn vader. Daar hebben we ook gedoucht, zij hebben prive sanitair bij de staanplaats, super fijn! Daarna ben ik in de zon gaan liggen en vin is een rondje gaan lopen met zijn vader over de camping. Om 14:00uur was er een roofvogelshow, wat een gave beesten zijn dat toch!  

weekend Limburg 
Na de show zijn we naar Valkenburg gereden, daar waren we rond 16:00uur. Het was heerlijk weer dus tijd voor een drankje op een terrasje!  

 
Om 18:00 uur hadden we gereserveerd in een restaurant waar ze volgens Vin de beste spareribs hebben! De Valkhof in Valkenburg. Het was weer erg lekker!  

 
Rond 21:00uur waren we weer op de camping. Vincent en ik zijn nog even naar de plaza geweest waar we wilde gaan poolen, maar de witte bal was zoek, daarna hebben we nog wel 2 potjes airhockey gedaan en hebben we met €3,- gegokt en €20,-  gewonnen! Dat is nog eens leuk gokken! Rond 22:00 waren we terug in ons huisje en zijn we lekker gaan slapen! 

Zondag, eerste paasdag 

we waren half 10 -10 uur nieuwe tijd wakker en na ons aangekleed te hebben zijn we gaan ontbijten bij vin zijn vader. Rond 12 uur is vin samen met zijn vader gaan zwemmen en ik ben lekker naar ons huisje terug gegaan om te lezen en een beetje tv te kijken. Toen vin klaar was met zwemmen hebben we een rondje over het park gelopen. Er staan er allemaal grote vakantiehuizen super mooi! Tijdens het wandelen moesten we even schuilen voor de regen/hagel.   

 
Wat een groot park en er staan heel veel mooie huizen en het word volgend jaar nog verder uitgebreid! Weer terug in het huisje heeft vin tv gekeken en ik heb heerlijk liggen lezen. Als ik eenmaal in een boek zit wil ik heel graag weten hoe het verder gaat! ’s avonds om 18:30uur hadden we gereserveerd in het restaurant op de camping, we hebben daar heerlijk gegeten maar wat was het warm! pfff ze hebben daar nog nooit gehoord van een airco volgens mij. 

IMG_1793

Na het eten hebben we nog wat gegokt, en zijn daarna terug gegaan naar ons huisje. Ik heb nog een kopje thee gedronken, gezet met een “ouderwetse” fluitketel, super leuk! 

IMG_1792 IMG_1794

En tsja… Als je op de camping staat…Loop je ook met je wc-rol over de camping. Achteraf helemaal niet nodig, want ze hingen gewoon in het toiletgebouw, oepsie! Haha…

Maandag tweede paasdag

vroeg op want we moesten voor 10 uur uitgecheckt zijn! Alles weer in de auto, het huisje netjes achter gelaten en ontbeten bij Vin zijn vader. 

IMG_1795

Vin is met zijn vader nog een uurtje gaan zwemmen, waar ik probeerde mijn boek uit te lezen in dat uurtje. Helaas mislukt! Om 12:30uur zijn we gaan rijden en 14:45uur waren we thuis. Alvast een was in de wasmachine gedaan en spullen opgeruimd. De spullen van mijn zusje in de auto gelegd, zij had op het huis en de katten gepast. Hup in de auto en naar mijn ouders, ik heb aangekaart dat ik het wel leuk vond om te blijven eten tweede paasdag, en dan wel gourmetten! En wat hebben we gedaan….gourmet! Heerlijk! 

IMG_1819

Ook mijn opa en oma waren erbij, super leuk/fijn dat wij dit nog kunnen doen met z’n alle! We hebben heerlijk gegeten en rond 21:00uur zijn we naar huis gegaan. Even douche, Vin heeft zijn spullen gepakt voor weer een nieuwe week op Texel en daarna zijn we lekker gaan slapen. 

We hebben een super fijn weekend gehad, heerlijk uitgerust en we kunnen er weer tegenaan! Voor mij maar enkele dagen voor ik weer uit kan rusten, want zaterdag zit ik weer in het vliegtuig naar Gran Canaria samen met mijn moeder. 

Kunnen jullie ook zo genieten van een weekend weg? Wat hebben jullie afgelopen paasweekend gedaan? 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin