Week by Jess #1 Simsen en naar opa en oma

Deze keer een week plog voor jullie. Afgelopen week, vanaf dinsdag heb ik enkele foto’s gemaakt van mijn week en deze wil ik nu met jullie delen. Ik heb de sims gespeeld en ik heb mijn opa en oma gezien, kijk je mee?

Week by Jess #1 Simsen en naar opa en oma

Dinsdag is mijn vrije dag en vandaag had ik er zin in om lekker in het om het huis te zijn. Ben eerst een kop thee gaan drinken bij mijn vriendin en daarna heb ik sims 4 gespeeld. Leuk huizen bouwen! Mijn vriendin was ook aan het simsen en we gingen elkaar foto’s sturen van wat voor huizen we hadden gemaakt, haha. De onderstaande foto is het huis wat ik gebouwd heb.

sims

Woensdag heb ik gewerkt van 7:30 tot 16:00uur. Op dit moment ben ik iemand aan het inwerken, leuk om te doen, en dat zorgt ervoor dat wij als afdeling meer tijd hebben om andere werkzaamheden te doen.

werken

Na het werk ben ik naar huis gereden, heb ik het huis avond klaar gemaakt (alle lichten aan, gordijnen dicht) en daarna ben ik op de scooter naar mijn opa en oma gegaan.

opa en oma

Ik mocht lekker mee-eten bij mijn opa en oma, heerlijk is dat altijd het eten van oma! Niemand kan net zo goed koken als oma. Echt een feestje, altijd zelf kiezen wat ik wil eten, ZUURKOOLSCHOTEL met banaan! Jammie …

Rond 20:15 was ik weer thuis en heb ik lekker op de bank nog wat tv gekeken en ben ik vroeg naar bed gegaan.

Donderdag moest ik ook de hele dag werken, van 9:00uur tot 17:30uur. Daarna heb ik een bestelling opgehaald, waar jullie hopelijk later meer over lezen op deze blog. Even me vader en zusje gedag gezegd en toen thuis nog een prakkie zuurkoolschotel opgewarmd.

week by jess

’s avonds thuis, lekker op de laptop blogs lezen. Op de laptop zitten gaat nooit alleen, altijd wel gezelschap van een kat!

week by jess

Noem ik het een Guilty pleasure? Vroeger mocht ik dit niet kijken van mijn ouders (best wel begrijpelijk nu zo achteraf haha,) maar wat vind ik het leuk dat Temptation Island weer op tv is. Er zijn nu 2 afleveringen geweest, te grappig hoe mensen hun relatie op het spel zetten, zeggen wij zijn zo sterk en dit kunnen we allemaal weerstaan en na 2-3 dagen de “fout” al in gaan. Heerlijk, gewoon heerlijk vermaak vind ik !

Vrijdag, heb ik een half dagje gewerkt, tot 11:30uur. Daarna ben ik samen met mijn moeder, die al aan het gordijnen shoppen was met mijn opa en oma, gaan lunchen, lekker met een pannenkoekje.

week by jess

Na het lunchen ben ik nog even naar het centrum (dorp) geweest hier. Ik moest een nieuwe broek hebben en deze heb ik gevonden! Ook heb ik nog wat kwasten gekocht om make-up aan te brengen. Aan het einde van de middag kwam Vincent weer thuis! We hebben nog wat boodschapjes gedaan, daarna gegeten en heerlijk op de bank gezeten die avond.

Zaterdag, ben ik tot een uur of 3 alleen thuis geweest, Vincent was met een vriend weg. Toen hij thuis was zijn wij naar een winkel gegaan waar ze een luchtje verkopen voor in huis. Dit is een luchtje dat gaat in een speciaal soort olielamp. Ik wilde niet meteen naar huis toen we daar klaar waren en kwam Vin met het idee om nog even naar de Geitenboerderij te rijden in het Amsterdamse Bos. Super leuk altijd, dat blijft leuk hoe oud je ook bent. Ik kan daar ook niet zijn geweest zonder de geitjes een flesje melk te hebben gegeven.

week by jess

’s avonds hebben we heerlijk Buritto’s/Wraps gegeten, erg lang geleden dat we dat gegeten hebben, maar het is toch eigenlijk zo lekker. Ik had er kip in gedaan en 3 kleuren paprika, maar je kan er eigenlijk van alles in doen, champignons of juist met gehakt of varkensreepjes. Eetsmakelijk! Na het eten heb ik Vincent weg gebracht, die ging naar een feest toe tot 5:00 ’s ochtends. Ik heb verder op de bank gezeten, All you need is love gekeken en op tijd naar bed. 

week by jess

Zondag, Valentijnsdag, was een rustdag. Eerst werd ik om 4:00uur gebeld of ik Vincent kon komen halen. Hij had iets moeten activeren voor de GVB, maar wist hier niks van en ja, toen kon die niet met het openbaar vervoer naar huis. Dus ik naar Paradiso, Amsterdam toe. Om half 7 lagen we weer in bed. Lekker nog geslapen tot 11 uur. 

Vincent was er ook op tijd uit, samen hebben we ontbeten, om toch nog een soort van Valentijn te vieren. 

week by jess

Verder hebben we films gekeken en even de auto terug gebracht naar mijn ouders. ’s avonds hebben we lekker makkelijk eten besteld, Vin was nog te brak om uit eten te gaan. haha. Ik heb ook nog een cadeautje van Vin gehad, 2 geur oliën voor in een brander. 

week by jess

Hebben jullie een fijne Valentijnsdag gehad? En verder een leuk weekend gehad? 

Liefs Jessica

Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij volgen op FacebookInstagram en Bloglovin’

 

2 comments

  • MetMirjam

    Leuke plog! En die geitjes <3 – zo lief!!

    • Jesje91

      Ze zijn zo lief! Echt heel veel kleintjes waren er al. Als je ooit eens in de buurt bent, erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge