Wat zit er in mijn sporttas?

voornemens, afval avontuur, weekplanning, hernia operatie, 60 day challenge, sportief, persoonlijke voornemens

Een onderwerp in de #30DayChallengeNL is,What’s in my bag. Gezien ik dit al een keer aan jullie heb laten zien en iedereen zijn artikelen mag indelen zoals die zelf wilt, laat ik jullie zien wat er in mijn sporttas zit. Nu mag ik helaas nog niet sporten, maar ik hoop begin november, half november me toch wel weer in de sportschool te kunnen laten zien.

Ik wil zo graag weer sporten

Als je niet kan en mag sporten merk je eigenlijk pas hoe lekker het is. Sinds half juni ben ik al niet meer naar de sportschool geweest, het was niet te doen met mijn hernia en nu ik geopereerd ben mag ik zeker twee tot drie maanden niet sporten. Maar wat heb ik zin om te gaan sporten, weer lekker te knallen.

Ook hoop ik dat het sporten me een zetje geeft in het afvallen, ik probeer nu al op mijn voeding te letten, drink alleen nog maar water en thee, (een enkele uitzondering voor cola light daar gelaten, enkele keer in de week misschien). Maar iets eraf? Nee dat nog niet. Daar baal ik dan wel weer van. Maar nog even en ik mag heerlijk weer gaan sporten!

Mijn sporttas

Sporttas

Dit is hem, mijn sporttas, heb ik nu een twee jaar ongeveer denk ik. Hij heeft twee grote vakken en een smaller vakje waar ik spullen in doe zoals bijvoorbeeld mijn sleutels, zodat ik niet die grote vakken door hoef te zoeken naar mijn sleutels.

Sporttas

Ja heel essentieel in mijn sporttas, een borstel en nieuwe elastiekjes. In elke tas heb ik extra elastieken zitten, want ja een dag zonder paardenstaart is een dag niet geleefd. Het is me één keer overkomen dat mijn elastiek *pang* zei nog voor het sporten en toen zat er natuurlijk geen extra elastiek in mijn tas! Nou sporten zonder mijn haar in een staart haat ik! Dus liever teveel dan te weinig bij me.

Sporttas

Mijn sportkleding en een handdoek. Als ik ga sporten vanuit mijn werk heb ik dit bij mij, anders trek ik mijn sportkleding thuis al aan. Mijn sportbroek van Le coq sportif, de schoenen zijn van Puma en het t-shirt is van H&M. 

Sporttas

Pennen, lekker belangrijk zal je denken haha, maar soms moet ik een nieuwe afspraak maken in de sportschool of houd ik een schema bij en dan kan ik alles opschrijven. Het slot en de euromunt moet ik gebruiken voor een kluisje.

Sporttas

Mijn ontzettend fijne *uhg* Foam roller, dat roze ding, auw auw wat doet dat zeer. Ik heb er zelfs blauwe plekken van gehad op mijn billen, maar het voelt wel heel fijn, alles goed losmaken voor je begint met trainen en na het trainen, het helpt spierpijn te voorkomen, doordat je alles goed los maakt en de doorbloeding op gang laat komen.

Ook heb ik handschoenen in mijn sporttas zitten, soms ben ik zo aan het krachtpatseren, dat gewichten uit mijn handen glijden door mijn zweethanden. Dan zijn deze handschoenen echt wel heel fijn. Gekocht bij Body en fit.

Sporttas

De laatste spullen die ik in mijn sporttas heb zitten, zijn een fles water (gaan er gemiddeld wel 2 op als ik op de sportschool ben), mijn oordoppen, deodorant en een luchtje, voor het geval ik snel naar een winkel moet na het sporten, kan ik een klein beetje de zweetlucht verbloemen haha.

Als ik al deze spullen zo door mijn handen laat gaan, heb ik zo zin om te sporten. Een vriendin van mij is met smart aan het wachten totdat ik weer kan gaan sporten, want dan gaan we vaak samen sporten. Ik heb er zin in!

Wat zit er bij jullie in je sporttas? Hebben jullie iets bijzonders erin zitten?

Liefs Jessica

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris. 

13 comments

 • mathiske's mama blog

  Leuk shirt van de H&M. Ik heb altijd veel te veel zooi in mijn tas zitten. Ik sleep zelf bijna altijd mijn spinning schoenen mee.. en waarom..?
  mathiske’s mama blog heeft recent gepubliceerd…Ontzwangeren. Laatste rondeMy Profile

  • Jessica (author)

   Hahaha, ongemerkt zit er heel veel troep in je sporttas, ik heb hem ook eerst uitgezocht… 100 tampons en inlegkruisjes, en weet ik veel wat er allemaal nog in zat.

  • Jessica (author)

   Dan heb je inderdaad ook geen sporttas nodig! Dat lijkt me ook heerlijk om gewoon vanuit huis weg te gaan en een uurtje later ofzo weer terug te komen en douche en klaar is kees.

 • Saskia

  Ik heb niet zoveel bijzonders erin zitten eigenlijk. Gewoon water, een handdoek en wat spulletjes die ik nodig heb bij het sporten.
  Saskia heeft recent gepubliceerd…Review: Erica HerbalsMy Profile

  • Jessica (author)

   Veel meer heb je ook niet nodig, sleep veel rotzooi mee haha

 • Saskia

  Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt. Ik heb geen sporttas, als ik ga sporten is het skaten. lekker buiten. Ik heb wel wat kleine dingen mee in mijn SpiBelt.. Maar verder zo weinig mogelijk ^^
  Saskia heeft recent gepubliceerd…Let’s talk about September. It was SO goodMy Profile

 • Yvonne

  Leuke sportkleding heb jij! Wat heerlijk als je weer kunt gaan sporten. Ik had in mijn tas alleen een handdoek en drinken. Ik ging altijd meedoen met de spinningles en daarna weer naar huis. Nu ben ik begonnen met hardlopen en heb ik mijn tas niet nodig.
  Yvonne heeft recent gepubliceerd…Gastblog: Voorlezen aan kleutersMy Profile

 • Sabine

  Leuk artikel 🙂 Leuke sportkleding heb je ook!

  • Jessica (author)

   Dank je wel! De broek vind ik heel erg fijn, wil alleen wel een ander shirtje hebben. Deze kruipt net even iets teveel naar boven als ik aan het sporten ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge