Wat zit er in mijn koffer (voor 1 week)?

Wat zit er in mijn koffer voor 1 week?

Het is vakantietijd en ik ben op dit moment dat het artikel online komt nog op vakantie. Wij zitten heerlijk in een all inclusive hotel op Gran Canaria. Ik had me voorgenomen om mijn koffer een dag van te voren klaar te hebben staan en dat is gelukt! Minder vakantie en inpakstress voor mij. Maar wat zit er in mijn koffer?

Wat zit er in mijn koffer?

Toen wij zaterdag aankwamen in net hotel heb ik mijn koffer uitgepakt en alles uitgestald op bed. Anders kon dit artikel niet ontstaan. Ik laat jullie zien wat er in mijn koffer zit.

Dit keer heb ik geprobeerd om zo min mogelijk mee te nemen en echt goed in te pakken. Zowel Vin zijn koffer als die van mij woog 16 kilo en ik was echt een soort van trots op mezelf haha. Ook hadden we dit keer de spullen verdeeld over de twee koffers, zodat we altijd iets zouden hebben als een koffer kwijtraakte.

Month by jess mei, koffer

Ik heb 2 vetsen meegomen en in het vliegtuig had ik nog een spijkerjasje aan. Ik heb 5 korten broeken bij mij, waarvan ik er 1 altijd gebruik voor bij het zwembad. Dat is zo een makkelijke instapbroek om even snel aan te trekken als je gaat eten.

Month by jess mei, koffer

Ook heb ik 2 lange broeken mee van een dunne stof die ook nog eens heerlijk wijd vallen. In mijn koffer zat nog een pet, een tankini en een bikini. De bikini is gekocht bij Wehkamp. Waarom een bikini voor een volslanke dame? Ik hou niet van strepen en ik ken mijzelf. Dan lig ik in tankini, rol ik die omhoog, maarja als ik dan op mijn buiklig heb ik alsnog een witte streep op mijn rug. Meestal doe ik dan mijn bh aan, maar in bh kan ik weer niet zwemmen. Vandaar dacht ik schijt ik koop een bikini en trek deze aan op vakantie.

Month by jess mei, koffer

Nog meer spullen in de koffer

ja zeker er zitten nog meer spullen in. Ik heb 9 shirts mee op vakantie, vraag me achteraf niet waarom zoveel. Haha maar dit heb ik gedaan omdat ik dan goede combinaties heb.

Koffer

Een klein zwart tasje voor als we ’s avonds op pad gaan zit in de koffer, skipbo, haarborstel, mijn eigen fohn, zonnenbrand en olie, after sun, shampoo, cremespoeling en douchegel.

Koffer

Ik heb qua schoenen wel overdreven, maar ach dit woog bijna niks. Ik heb 2 paar slippers van de Primakr mee. Ik ben bang dat deze het zullen begeven dus wil ik nog een extra paar slippers mee, dat zijn mijn zwarte crocs. Ook heb ik sneakers, een net sandaaltje en mijn birkenstocks mee.

Month by jess mei, koffer

En nog enkele tijdschriften, mijn e-reader, filmcamera, muziekbox, puzzelboekjes, kladblokje, ipad en een powerbank.

Koffer

Verder heb ik nog extra elastieken bij mij, tandenstokers, gezichtsreiniging en dagcreme. Ook mascara en een lipgloss en toen vond ik het mooi geweest wat ik allemaal in de koffer heb gestopt. Niet te vergeten natuurlijk ook gewoon mijn strings, slips en bhs, maar dat vond ik niet zo interessant voor de foto haha..

nemen jullie ook altijd teveel mee in de koffer? Ik daag jullie uit om de volgende vakantie ook goed op te letten met inpakken!

Liefs Jessica, Life by Jess