Wat zit er in mijn handtas?

Wat zit er in mijn handtas

De titel zegt het al, vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn handtas. Welke spullen zijn echt heel belangrijk voor mij om erin te hebben en waarom? Kijken jullie mee? 

Wat zit er in mijn handtas?

Wat zit er in mijn handtas

Dit is mijn handtas. Deze heb ik ongeveer 2 jaar geleden gekocht bij de V&D voor €35,-. Hij begint nu ook wel op te raken, maar ik ben nog niet tegen “DE” nieuwe tas aan gelopen, erg frustrerend, want ik wil zo graag een nieuwe! Deze is qua maat precies mooi, de kleur is grijs. Ik vind het altijd wel heel fijn om een tas over mijn schouder te dragen, en dat kan ook met deze. 

Wat zit er in mijn handtas

Mijn portemonnee van Oilily, iets ouder dan mijn tas, maar een hele fijne portemonnee. Veel opbergvakjes voor pasjes, een vak voor je papiergeld en een vak voor muntgeld. Veel ruimte, nu nog de vulling ervan haha.. 😉 Waarom ik zo een grote portemonnee heb? Geen idee ik heb bijna nooit contact geld op zak, en heb tegenwoordig mijn rijbewijs en me pinpas bij mijn telefoon in het hoesje zitten, dus eigenlijk hoeft hij niet meer in mee in de tas haha.

Wat zit er in mijn handtas

Mijn zonnebril, gekocht voor denk €5,-. Vaak denk ik eraan om een “echte” goede/mooie zonnebril te kopen, maar als ik soms zie hoe ik met deze omga, denk ik nee dat is zonde! 

Wat zit er in mijn handtas

Jeuk/Allergie pillen. Ik heb best vaak jeuk in mijn hals, het is niet duidelijk of het van een allergie komt en van wat voor allergie, maar deze pillen helpen altijd wel om de jeuk te stoppen! 

Wat zit er in mijn handtas

Heb jij nog een papieren agenda? Dat is uit het jaar kruik! JA ik heb nog een papieren agenda en ik kan er voorlopig denk ook nog geen afstand van doen. De agenda op mijn telefoon gebruik ik nooit, ik vind dit toch fijner op de een of andere manier, en het is later ook nog wel eens leuk om terug te kijken in je agenda! Dit jaar heb ik voor het eerst een “zelfgemaakte” agenda van de Hema. Er zitten 29 foto’s in die ik zelf heb uitgekozen. Dit is de voorkant, een trouwfoto van Vincent en mij.  Ook mijn agenda heb ik eigenlijk ALTIJD in mijn tas zitten, zo kan ik meteen afspraken maken als het moet en deze er meteen in opschrijven. 

Wat zit er in mijn handtas

Zwitsal op ’t wangetje. Deze gebruik ik niet vaak, maar soms als ik zo een jeuk heb, of een droge huid, smeer ik het daar op, dat verlicht… en ja… #guilty pleasure… ???  Ik vind Zwitsal echt heel lekker ruiken! 

Wat zit er in mijn handtas

Een klein spiegeltje en een Labello Peach. Altijd handig om te kijken of je er nog goed uitziet haha! 

Wat zit er in mijn handtas

Deodorant, dit kan ik echt niet missen in mijn tas! Ik ga nooit op stap zonder deo. 

Wat zit er in mijn handtas

Voor noodgevallen heb ik vaak 1 klein flesje parfum bij me. Op het moment zitten er twee in mijn tas, omdat er eentje bijna op is. Ze zijn allebei van Victory Secret, in New York gekocht! 

Wat zit er in jullie tas? En wat zijn voorwerpen die jullie echt niet kunnen missen? Ben benieuwd naar jullie reacties.  Volgen jullie mij al op  Instagram en Bloglovin’?

Liefs Jessica

4 comments

 • Sanja

  Wauw, je tas!! Echt super mooi! Oh en we hebben dezelfde agenda :p

  • Jesje91

   Ik zag hem toen en was ook meteen verliefd! haha Yes ben niet de enige met een papiere agenda. haha

 • Mariska

  Volgens mij ben jij op alles voorbereid! Leuk om te zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge