Wat zijn mijn favoriete/mooiste quotes?

Favoriete quotes life by Jess

Laat ik voorop stellen dat ik niet iemand ben die haar gesprekken voert door er mooie quotes in te verwerken en ik moest ook echt wel even nadenken toen ik deze opdracht voor de #30dayblogchallengenl zag, maar ik heb mijn meest mooie en favoriete quotes in dit artikel samen gezet, 4 hele mooie quotes als je het mij vraagt.

Alle quotes hebben met elkaar te maken, allen hebben ze dezelfde achterliggende reden, om deze quotes zo mooi en belangrijk te vinden. Levenslessen wil ik deze quotes ook wel noemen.

Mijn favoriete en mooiste quotes

 

Favoriete quotes life by Jess

Een quote die mij altijd bij blijft is Always kiss me goodnight. Of hoe ik hem ook nog wel eens wil vertalen is always say/kiss goodbye. Van dichtbij heb ik mee gemaakt hoe het is als het leven op zijn kop wordt gezet door ziekte of door vroegtijdig overlijden. Dit is iets wat niemand wilt meemaken, maar waar we bijna allemaal wel mee te maken krijgen. Dat is waarom ik het zo ontzettend belangrijk vind om iemand altijd gedag te zeggen/kussen, want je weet maar nooit of het de laatste keer is geweest dat je iemand hebt gezien.

Favoriete quotes life by Jess

Spreekt voor zich toch? En ja de ene droom is moeilijk te vervullen dan de ander, maar als je het niet probeert! Probeer je dromen waar te maken, groot of klein en maakt van problemen een uitdaging om te komen waar je wilt.

Favoriete quotes life by Jess

Misschien super cliché, maar geluk zit echt in de kleine dingen. Geluk hoef je niet te halen uit de grote dingen, tuurlijk heb ik ook heel veel mooie dingen gehaald aan de reizen naar NY (om het even groots te noemen), maar ik geniet ook van de theemoment met mijn vriendin of van het knuffelen met de katten.

Favoriete quotes life by Jess

Maak momenten het belangrijkste om aan terug te kunnen denken. Zo heb ik heel veel mooie momenten waar ik aan terug kan denken, de vakanties, onze trouwdag, mijn eerste rijles, het krijgen van onze eerste kat, de spelletjesavonden samen of met vrienden.

Grootste levensles die ik uit mijn quotes kan halen is GENIET!

Wat zijn jou mooiste quotes?

 

Liefs Jessica, Life by Jess

 

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris.