Wat zijn leuke babykleding merken?

Leuke babykleding merken

Abby is inmiddels bijna een jaar en dat betekend dat er in de afgelopen maanden al diverse babykleding merken in de kast hebben gehangen. Inmiddels heb ik zelf al een aardige voorkeur ontwikkeld in wat ik leuke babykleding merken vind en wat goed staat bij Abby. Nu ze ouder wordt en langer met een maat doet, ben ik op zoek gegaan naar andere merken. De tips die ik in deze zoektocht heb gekregen, wil ik graag met jullie delen.

De kledingkast van Abby

Tot heden hebben er heel veel “standaard” babykleding merken bij ons in de kast gehangen. Kleding welke betaalbaar waren en waarbij ik niet in tranen lag als er een vlekje in kwam te zitten. Zo hebben wij onwijs veel plezier (gehad) van babykleding van Zeeman, Hema en Primark. Ook heeft er per maat wel een duurder setje van bijvoorbeeld Noppies in de kast gehangen. Veel duurder dan dat ben ik nooit gegaan in het kopen van babykleding voor Abby.

Op dit moment zit ze in maat 80 en merk ik al dat ze langer met dezelfde maat kleding doet. Dat is voor mij een reden dat ik best wat meer uit wil gaan geven aan leuke babykleding merken. Ook het feit dat ze kan staan en begint te stappen is voor mij een reden dat ik best meer wil uitgeven aan kleding voor haar. Staand komen toch veel kledingstukken beter tot hun recht, zeker jurkjes.

Ik ben op onderzoek uit gegaan en ben een paar leuke babykleding merken tegen gekomen die ik met jullie wil delen!

Wat zijn leuke babykleding merken?

B.Nosy

Allereerst een merk waar wij al eens wat van hebben gekocht voor Abby tijdens een verkoopbeurs bij ons in de buurt. B.Nosy ik vind dat dit merk een stoer uiterlijk heeft en veel leuke kleuren gebruikt in hun baby en kinderkleding. Ook gebruiken zij veel leuke quotes op de kleding en vind ik zelf de prijs/kwaliteit verhouding er goed. De prijs voor een shirtje ligt gemiddeld rond de €24,-, wat ik persoonlijk best een hoop geld vindt, maar gezien de kwaliteit echt goed is, ik daar weer minder problemen mee heb om dit te betalen!

Leuke babykleding merken

Petit Bateau

Laten we dan meteen maar doorgaan met een leuk babykleding merk waar ik echt warm van loop, maar die ik vaak wel te prijzig vindt. Petit Bateau is een Frans merk met echt super leuke babykleding. Super mooie spullen hebben zij en ik kan ook echt kwijlend naar al die leuke spulletjes kijken. Dit merk heb ik eigenlijk pas leren kennen op het moment dat we een zomer romper van dit merk als kraamcadeau kregen van Vincent zijn werk.

Koko Noko

Koko Noko is een wereldmerk in leuke babykleding en kinderkleding. Zij zijn het merk voor de wereldburgers van de toekomst zoals zij zichzelf omschrijven. Ze werken heel veel met verschillende prints, welke in mijn ogen heel veel te maken hebben met de wereld. Zo kan je de verschillende dieren van deze wereld in de prints terug zien. Ook de plaatjes op kleding hebben te maken met de wereld. Heel leuk en origineel als je het mij vraagt.

Leuke babykleding merken

Like Flo

Like Flo een merk dat ik niet kon, maar waar ik wel heel enthousiast van werd toen ik de nieuwe collectie zag voor deze zomer. Ze maken hele stoere, maar lieve kleding voor kindjes. Zo te zien kan je hun gehele collectie met elkaar combineren en dat maakt het voor mij een handig merk om spullen van in de kast te hebben hangen.

Nog meer leuke babykleding merken…

Laten we vooral de grotere merken niet vergeten, zoals Tumble ’n Dry, Noppies, Tommy Hilfiger, Vingino en Z8. Allemaal stuk voor stuk mooie merken voor babykleding. De een wat duurder dan het andere merk, maar als de kwaliteit goed is vind ik het geen probleem om iets meer te betalen. Weet jij nog meer leuke merken voor babykleding? Ik ben heel benieuwd, laat een reactie achter, want ik vind het heel leuk om nog meer merken te leren kennen!

PS: wil jij nog meer baby gerelateerde artikelen lezen, kijk dan eens bij een van de onderstaande artikelen:

Help mijn dochter wordt 1 jaar
Babykamer roomtour
Joolz Geo2 review

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Claudia Diependaal

    Hoi hoi, Ik ben oma van 4 kleinkinderen. De oudste wordt 6 april 9 van mijn stiefdochter en de jongste is bijna 5 maanden, waar blijft de tijd! Maar Dirkje, Le Chic in de uitverkoop, Quapi, Feetje, Jola heeft ook geweldige kleertjes, Dirkje. Mijn stiefdochter heeft ook nog een meisje meisje en mijn eigen dochter een heeft een meisje nog van 5 en dat is een tomboy. Ik weet niet of dat ooit nog eruit gaat, haar moeder was 11 toen ze alleen nog maar jongenskleding aan had. Faye heeft wel al heel snel ook toen ze kleiner was, veel haar. Nu blond tot onder haar billen. Dus je ziet wel dat ze wen meisje is. Ze houdt gewoon van Batman en Dino’s dus dat wilt ze ook op haar kleding. Bandshirts vindt ze ook geweldig! Nou veel plezier met de merken kijken die ik je net gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge