Wat zegt de jaarhoroscoop 2017 voor mij?

Kreeft, jaarhoroscoop, best gelezen

Zelf vind ik horoscopen altijd wel interessant om te lezen. In de meeste gevallen zie ik vaak wel dingen terug komen die kloppen voor mij. Nu er een nieuw jaar is aangebroken betekend dat, dat er ook een nieuwe jaarhoroscoop is. Op 5 juli ben ik geboren en dat wilt zeggen dat ik een Kreeft ben. Wat heeft het jaarhoroscoop te vertellen aan mij en ga ik me eind van het jaar ergens in kunnen vinden?

Jaarhoroscoop 2017 Kreeft

Algemeen

“Een jaar dat vereist dat je grote sprongen maakt is bepaald niet jouw idee van fun, hoewel je, als je er eenmaal aan begonnen bent, wel geniet van het heruitvinden van jezelf en je levensstijl. Troost jezelf vast met het feit dat je niet slechts je leven aan het veranderen bent maar ook aan het verbeteren.

Als je dus moeite hebt met afscheid nemen van dingen die je koestert maar die ook ver over hun houdbaarheidsdatum heen zijn, weet dan dat je je nieuwe leven straks veel leuker zult vinden dan je oude en je je tegen die tijd afvraagt waarom je zo lang gewacht hebt.”

Ik krijg het nu al helemaal warm van deze alinea, Jess en dingen veranderen, dat is niet de juiste combinatie, wat hierboven ook al gezegd wordt. Op dit moment ben ik al aan het afvallen en het is wel mijn bedoeling om mijn levensstijl/voedingsschema aan te passen zodra ik weer aan het opbouwen ben na de shakes, maar dit gaat niet zonder slag of stoot, misschien dat bovenstaande uit de jaarhoroscoop hier iets mee te maken heeft?

Liefde

“Je privéleven blijft het grootste deel van het jaar rustig voortkabbelen, maar dan, als de zomer overgaat in de herfst, komt het plotseling tot bloei. In oktober schuift Jupiter in de liefdessector van je horoscoop waar hij al snel wordt vergezeld van Venus en Mars. 

Kreeften die al midden in een grote romance zitten kunnen nog grotere dingen verwachten, een stapje hoger, verder, dieper – of je daar nu aan toe bent of niet. Jupiter kent geen grenzen, tenzij die door Saturnus bepaald worden: hooguit koelt die de boel aan het eind van het jaar iets af, wat ertoe leidt dat je gaat nadenken over hoe je je relatie op de lange termijn wilt hebben.”

Tja, wat moet ik hiervan zeggen? Het eerste waar ik aan denk is, slaat dit misschien op onze kinderwens? Wij hebben wel de wens om in de aankomende jaren een kindje te mogen verwelkomen, als dit ons gegund is natuurlijk, maar zal dit dan dit jaar al zijn? Of wordt er iets heel anders mee bedoelt? De tijd zal het leren wat deze tekst betekend uit de jaarhoroscoop.

Horoscoop kreeft, jaarhoroscoop

Werk

“Voor Kreeft vindt de belangrijkste verandering dit jaar plaats op werkgebied. En omdat je werk zo veel directe invloed heeft op je financiën en de lifestyle die je je kunt of wilt veroorloven, lijkt alles tegelijk in beweging te komen. Maar niet meteen. In maart en april oogst je veel lof en misschien zelf een beloning voor je huidige rol en dat maakt dat je je zeer gewaardeerd voelt, overtuigd dat je jouw niche hebt gevonden.

Maar de invloed van de buitenste planeten is niet te weerstaan en de continue druk van Saturnus en Uranus zet je aan het denken over wat je nog meer uit je carrière zou willen halen. Kun je wellicht je recente succes benutten om deuren te openen waar je eerder niet eens durfde voor te gaan staan? Het ziet er allemaal erg rooskleurig uit, en gedurende de zomer waag je de sprong – misschien is dit je enige kans, realiseer je je.

Het resultaat is een totale transformatie; je ziet jezelf als een compleet ander mens met een compleet ander leven en alle volgende veranderingen weerspiegelen dat. Je bent in alle opzichten een stapje hoger op de ladder.”

Wat een spannend stuk in mijn jaarhoroscoop. Ik ben heel benieuwd of ik hier iets van mee ga krijgen. Bij de werkgever waar ik nu werk, zit ik ontzettend fijn op mijn plek en ik zou niet anders willen. Nieuwsgierig wat dit voor mij gaat betekenen.

Geld

“Februari geeft wat zorgen, maar het lijkt erger dan het is. In augustus ga je je geldzaken herzien, maar dat heeft meer te maken met de nieuwe weg die je bent ingeslagen dan met stress over geld.”

Er moeten dan veel spannende dingen gaan gebeuren mocht het in februari niet goed gaan qua financiën. Hopelijk gaat er niet iets groots in huis stuk wat wij dan echt opnieuw aan MOETEN schaffen omdat je niet zonder kan. Oké ik ga hier verder mijn mond over houden want anders roep ik het straks nog op mijzelf af hahaha…

Conclusie

Ik vind het heel interessant om deze jaarhoroscoop te lezen en ik ben ook heel benieuwd wat 2017 voor mij in petto heeft. Toch als ik dit lees wordt ik ook wel een soort van nieuwsgierig of het allemaal klopt en wat er dan allemaal op mijn pad gaat komen! Eind van het jaar ga ik zeker nog eens terug komen op deze jaarhoroscoop!

Wat vinden jullie van een jaarhoroscoop? Heb je wel eens gekeken naar die van jou?

Liefs Jessica, Life by Jess

Bron elle.nl

4 comments

 • Vlijtig Liesje

  Eigenlijk nog nooit. Ik geloof niet zo in horoscopen. Maar ik kan me voorstellen dat ze wel aandachtspunten kunnen geven.

  • Jessica (author)

   Ik pin me niet vast op een horoscoop, maar zeker achteraf vind ik het vaak wel indrukwekkend om te lezen hoeveel er eigenlijk van uitgekomen is.

 • Marguerita

  Ik lees heel vaak horoscopen. Vooral de eigenschappen kloppen vaak wel, de voorspellingen zijn uiteraard vrij algemeen. Toch geloof ik er in, ik heb eens mijn geboortehoroscoop laten optekenen en jaren later las ik het terug… vrijwel alles was uitgekomen… bizar!
  Marguerita heeft recent gepubliceerd…Once upon a mermaid… met de Tiger Tribe Bath StoriesMy Profile

  • Jessica (author)

   Dat klinkt ook wel heel gaaf. Geboortehoroscoop laten optekenen, ik ga daar eens naar kijken. Weet je nog waar je dit hebt laten doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge