Wat staat er al op de planning voor 2019?

Elk jaar gebeurt het weer opnieuw, plannen die je in het oude jaar al hebt vastgelegd voor het nieuwe jaar. En wat voor plannen, soms grote plannen, soms wat kleinere plannen. Wat staat er voor mij al op de planning voor 2019?

Baby Kamerman

De mooiste en grootste verandering voor dit jaar is natuurlijk de geboorte van Baby Kamerman. Op dit moment duurt het nog maar 11 weken tot mijn uitgerekende datum. Het komt allemaal steeds dichterbij en wij kijken er steeds meer naar uit! Geen enkele andere gebeurtenis kan dit overtreffen dit jaar en alle andere jaren.

Begin april ben ik uitgerekend en dan mogen we gaan genieten van ons kleine mini mensje. Het is niet voor te stellen hoe dit in je leven gaat passen en hoe het gaat zijn om papa en mama te mogen zijn van zo’n wondertje. We kijken heel erg uit naar zijn/haar komst!

Concerten

Een concert wat voor ons al echt heel lang vaststaat (vanaf juni 2018) is het concert van de 3js in Bloemendaal. Elk jaar gaan we daarheen en zodra het concert is afgelopen kopen we de kaartjes al voor het jaar erna. Heel veel zin in om daarheen te gaan samen met Vin. Niet ons eerste uitstapje na de bevalling, want….

We gaan ook naar het concert in de Kuip van Marco Borsato! Yes! Dit zal eind mei plaats vinden (6 tot 8 weken na mijn bevalling). Ik kijk er nu al naar uit om naar het concert te gaan. Zoals jullie weten ben ik een groot fan en toen ik hoorde dat hij weer naar de Kuip kwam, moesten daar kaartjes voor gekocht worden. Hier ben ik 15 jaar geleden ongeveer voor het eerst naar een concert geweest van hem en sindsdien ben ik groot fan! Dit zal een bijzondere avond worden.

Samen met mijn moeder heb ik kaartjes voor de avond van de filmmuziek. Dit wordt wel spannend, want dat is op 29 maart. Maar zolang ik mee kan, de kleine nog in mijn buik zit en ik mij er goed bij voel dat ik nog een uitje heb, ga ik mee! De tijd zal het leren!

Paarden

Aankomend weekend is al heel erg leuk! Samen met mijn moeder ga ik naar Jumping Amsterdam. Vorig jaar zijn we hier voor het eerst geweest en dat was echt heel erg leuk. Lekker om de hoek en helemaal relaxen en genieten bij de paarden. We hebben nu een passe-partout gekocht zodat we alle dagen erheen kunnen. Dit jaar zullen we ook bij het springen gaan kijken.

Half maart staat er ook nog een dag Indoor Brabant op de planning. Zolang ik me prima voel gaan we daar gewoon heen. Met een uur rijden zijn we thuis en anders hebben ze in Brabant ook ziekenhuizen, mocht de bevalling beginnen.

planning voor 2019, Jumping Amsterdam (21)

Bruiloft

Nee niet onze bruiloft, want wij zijn dit jaar alweer 5 jaar getrouwd, maar we zijn uitgenodigd voor de bruiloft van onze vrienden in Augustus! Zo bijzonder om hierbij te mogen zijn. De Save the date kaart staat al even te shinen in onze woonkamer.

Daarnaast zijn we in Oktober ook uitgenodigd om het 5 jarig huwelijks jubileum van onze vrienden mee te vieren. Vincent was 5 jaar geleden getuige voor zijn vriend op dit huwelijk en zij willen nu weer wat gaan eten bij het restaurant waar we toen ook gegeten hebben. Leuk! Wij zetten het in de agenda.

Heel veel leuke dingen dus al op de planning voor 2019. Voor alle avonden dat wij weg zijn, is er al oppas geregeld voor baby Kamerman. Je kan het maar alvast geregeld hebben hé haha…Hebben jullie al veel op de planning staan voor 2019? Ik ben benieuwd, laat het me weten in een reactie!

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Monique Buis

    Hoi, wat een leuke dingen om naar uit te kijken. En dan vooral de geboorte van jullie kindje. Gaaf hoor! Wij hebben dit jaar ook een paar leuke dingen om naar uit te kijken. Vorig jaar is de Schotse vriendin van onze jongste zoon bij ons komen wonen, heel bijzonder om in een mannen huishouden ineens een vrouw erbij te hebben. Maar het gaat geweldig. Dit jaar, zoals elk jaar naar de Toppers! Alhoewel ik denk dat het de laatste keer gaat worden…..want het word wel heel prijzig allemaal. In september gaat ons buurmeisje trouwen en daar mag mijn hele gezin bij aanwezig zijn…..wat een een eer. En als afsluiter van dit jaar gaat onze oudste zoon trouwen! De voorbereidingen zijn in volle gang. Heel bijzonder allemaal. Er is wel een kanttekening…….voor de moeder van de bruid is er van alles…..maar moeder van de bruidegom……raar…..helemaal niets! Maar dat mag de pret niet drukken. Al met al een jaar om met volle teugen te genieten! En wie weet wat er allemaal nog tussen door komt. Heel veel plezier dit jaar. Fijne zwangerschap en heel veel geluk, liefde en wijsheid met de nieuwe wereld burger.
    Liefs Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge