Wat is een goed cadeau voor mannen?

Cadeau voor mannen

In maart zijn de twee belangrijkste mannen in mijn leven jarig. Elk jaar is het weer een uitdaging om een cadeau te kopen voor Vincent en mijn vader. Tuurlijk weet ik wat ze leuk vinden, maar aan de andere kant hebben de mannen alles al en als ze iets willen dan kopen ze het wel. Wat is een goed cadeau voor mannen? Ik ben het nog aan het zoeken!

Een goed cadeau voor mannen kopen

Wat koop je voor een man die alles al heeft en die zelf ook weinig weet te verzinnen voor zijn verjaardag? Ik vind het maar een lastig dilemma. Zoals jullie weten is Vincent helemaal gek van Lego Technic, maar ten eerste is dit best prijzig en ten tweede is het zo standaard geworden om te geven. Ook zijn voor nu nog maar twee modellen die hij wilt hebben en dat betekend als ik nu wat koop en voor kerst dat ik volgend jaar niks meer heb haha.

Vincent heeft ook nog wel wat andere wensen, maar alleen zijn ze best duur. Hij wilt nog heel graag een communicatieset hebben voor op de motor, zodat hij kan communiceren met een vriend van hem als ze samen aan het rijden zijn.

Cadeau voor mannen

Maar Vin zou ook heel graag de uitlaat van mijn vaders motor (sorry pap als je dit nog niet wist) willen pimpen zodat er wat meer geluid uit komt haha… Waarom mijn vaders motor? Omdat Vin geen eigen motor heeft maar die van mijn vader leent.

Misschien een idee voor hun samen? Nee dat gaat hem niet worden, mijn vader geeft er namelijk niks om of een motor/auto een beetje een lekker geluid maakt hahaha… Jammer voor je Vin!

En wat moet ik kopen voor mijn vader? Mijn vader heeft nog een hele verzameling LP’s, waar ik hem vroeger al eens onderzetters voor drinken heb gegeven in de vorm van een LP, zag ik nu dat ze bij deze webshop hele leuke LP placemats hebben! Misschien is dat wel iets wat ik voor mijn vader kan kopen!

Zoals je kan lezen ben ik er nog niet uit wat ik ga kopen voor de mannen. Weet jij een goed cadeau voor mannen? Let me know!

Liefs Jessica, Life by Jess

 

Dit artikel betreft een samenwerking

4 comments

 • Claudia Diependaal

  Mijn pa werd 65 gisteren. Dit jaar gaan we naar de schouwburg met zijn allen en van te voren uit eten . We gaan naar de nep Pink Floyd. We zijn ook al eens naar de echte Rolling Stones, U2 en Live geweest. Die laatste is pa door mij gek van . Maar er komt zeker ook iets wat jou pa leuk vindt. Ook sturen we ze wel eens een weekend weg
  Maar dat wordt afgezaagd omdat ze zo vaak in n jaar op vakantie gaan. Nu zijn ze ook op vakantie. Het gefeliciteerd apje is nog niet aangekomen van gisteren zag ik . Succes met iets uitzoeken. Oh ja ik had voor mijn zusje met t idee kwam weer iets met zijn allen te doen. Bij mij is alles maal 4 maat ok. Een munt gekocht mijn pa verzameld se en er werden er maar een paar van gedrukt.

  • Jessica (author)

   Leuk cadeau ook! Ja het is echt zo een uitdaging wat nu weer te kopen. Ik vind het maar lastig hahaha

 • Nathalie - Volgmama

  Ik vind het voor mannen ook altijd zo lastig. En als je het hun vraagt weten ze ook niets te verzinnen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge