Waar mag je mij voor wakker maken?

Wakker maken

Lekker in bed liggen, en in slaap vallen en pas wakker worden als de wekker gaat. Dat is de beste nacht die ik kan hebben. Uitgerust wakker worden en weer volop kunnen genieten van de dag die komen gaat. Maar waar mag je mij voor wakker maken ’s nachts? Als je me überhaupt wakker krijgt, want volgens Vincent ben ik ’s nachts niet wakker te krijgen.

Uiteraard mag je me altijd wakker maken als er iets is met mijn familie, als er iemand ziek is of als er iets aan de hand is. Ook mijn vriendinnen mogen me altijd wakker bellen als ze mij nodig hebben. Gelukkig weten ze mij ook wel te vinden! Maar als het niet gaat om noodgevallen, maar mag je me dan voor wakker maken?

Waar mag je mij voor wakker maken?

(Broodje) Carpaccio

En wie begint er als eerste over eten te praten??? Jess! Je kan mij ’s nachts echt wakker maken voor een broodje Carpaccio, of gewoon voor een heerlijke Carpaccio, maar dan wel met truffelmayonaise, heerlijk! Als ik dit ook niet neem tijdens een lunch of als voorgerecht moet je je gaan afvragen of het wel goed gaat met me, of dat ik misschien zwanger ben hahaha…

Britse korthaar kitten

wakker maken, de 16 best gelezen artikel van 2016

In het verleden hebben Vincent en ik twee maal een Britse korthaar kitten gekocht om daarvoor te mogen zorgen. In de hoop dat dit op zijn minst 15 jaar zou zijn. Helaas hebben we beide keren niet langer dan 3 maanden mogen genieten van de twee schatten in huis, allebei zijn ze overleden aan de ziekte FIP. En ja ondanks de pijn die we daarvan hebben, is het nog steeds een droom/wens om een Britse korthaar te hebben. Dus schatje, als je leest…. Je mag me hiervoor wakker maken!

Een heerlijke zon vakantie

Als jullie vaker mijn blogs lezen, heb je vast wel opgemerkt dat ik een echte zon liefhebster ben. Het liefste lig ik de hele dag in de zon te bakken. Je mag mij dan ook echt wel wakker maken als je een vakantie hebt geboekt naar een zonnig oord. Ik pak me spullen en ik ga met je mee, heerlijk ik kijk nu alweer uit naar onze komende vakantie.

Een Audi

Een beetje materialistisch, maar ik ben een fan van Audi. Als je Audi zegt begin ik al te glunderen. Als ik ooit de loterij win zal deze ook heel snel voor de deur staan haha. Maar ja, je mag me dus echt wakker maken als je mij kunt vertellen dat er een Audi voor de deur staat die voor mij is.

Waar mogen ze jou voor wakker maken?

Liefs Jessica, Life by Jess