Vriendenboekje by Jess

Wil je in mijn vriendenboekje schrijven? Dat is een vraag die ik veel gesteld heb vroeger, maar ook een vraag die ik veel gehoord heb. Ik zag dit leuke vriendenboek vragenlijstje op www.liefthuis.nl en gezien we hem over mochten nemen leek het me leuk om hem in te vullen voor jullie.

Vriendenboekje by Jess

 

Naam: Jessica Megan

Leeftijd: 24

Geboortedatum: 5 Juli 1991

Broertjes/ Zusjes: Een jonger zusje van 21

Kleur ogen: Blauw

Kleur haar: Donkerblond, met een rode gloed

Lengte: 1,66 m

Het liefste eet ik: Pasta, I love pasta, helaas dat mijn lijf er niet heel goed tegen kan dus eten we het niet zo heel vaak, maar hier kan je me echt wel wakker voor maken.

Mijn lievelingskleur is: Fel groen, zie hieronder de kleur die ik bedoel.

Fel groen, vriendenboekje

Mijn lievelingsdier is: Tjah, ik vind heel veel dieren leuk. Voor nu zeg ik katten, omdat wij deze schatten natuurlijk in huis hebben, maar honden komen op een hele mooie tweede plek

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Marco Borsato

Mijn lievelingsliedje: Metallica – Nothing else matters

 

Mijn lievelingsfilm: Noemen we het een guilty pleasure? Ik vind Costa echt een geweldige film. Als die ook op tv is, of ik zie hem ergens voorbij komen, kan ik hem echt niet afzetten.

Mijn leukste vak: Rekenen, Wiskunde, Economie

Mijn favorieten tv-programma is: Over mijn lijk. Niet leuk om naar te kijken, maar dit is echt een ontzettend mooi programma. Het gaat over 5 jonge mensen die ongeneselijk ziek zijn. Ze worden een jaar (mochten zij dit halen) gevolgd en via het programma word al hun positiviteit overgebracht op de kijker. Een tranentrekker, maar een aanrader, het laat je weer heel goed nadenken over je eigen leven. Geniet ik overal wel genoeg van? Wat kan ik anders doen door meer te genieten?

Mijn lievelingsboek: Lievelingsboek, er is maar één serie boeken die ik meerdere keren heb gelezen.  50 Tinten Grijs…

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Even in materiaal gedacht, zonnebrand en een puzzelboekje met pen.

Waar ik het meest van hou: Vincent en mijn familie

Mijn hobby’s zijn: Bloggen uiteraard! Fotografie, naar de bioscoop gaan, in de zon zitten… Terrasje pakken, uiteten gaan, koken/bakken.

De sport die ik doe is: Fitness, 3-4x per week. Verder probeer ik de 10.000 stappen per dag te halen. Al is dit soms een opgave op zich. Dit meet ik door middel van een stappenteller die ik draag, zie ook het artikel wat ik hier maandag over geschreven heb. Mijn ervaring met de “Fitbit charge HR”

Ik hou niet van: Ruzie! Ik haat ruzie, het liefste loop ik weg, doe ik mijn vingers in mijn oren dat ik niks meer hoor.

Mijn favoriete website: Is het vreemd als ik mijn eigen website zeg? https://www.lifebyjess.nl . Tuurlijk is dat gek, de site waar ik heel veel kom is bloglovin. Vanuit daar klik ik door naar de blogs die ik lees, dat probeer ik elke dag te doen.

Later word ik: Als ik ooit de kans krijg om meer te leren van de belastingwetten, ga ik daar zeker mee aan de slag. Ik heb een half jaar een HBO opleiding gedaan. Fiscaal recht en economie. Helaas was het theoretisch te zwaar waardoor ik moest stoppen. Maar als ik via het werk al heel veel voorbeelden mag krijgen over het onderwerp belasting, dan denk ik zeker dat ik het kan!

Mijn grootste droom: Mijn grootste droom is om mama te mogen worden, en dat mijn opa en oma dit nog mogen meemaken.

Mijn wens: Dat iedereen gezond blijft en alle dierbare in mijn leven blijven. Ik samen met Vincent mooie reizen mag maken en dat we heel gelukkig mogen worden.

Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

vriendenboekje

Mochten jullie vaak in vriendenboekjes schrijven? Wat vond je daarvan? Ik heb die van mij allemaal nog ergens bewaard. Super leuk om terug te lezen!

Wil je het vriendenboekje vragenlijstje overnemen? Geen probleem! Vermeld alleen even de site van de maker erbij http://www.liefthuis.nl .

Liefs Jessica

4 comments

 • Mèlanie

  Leuk!! Ik ga hem binnenkort ook doen… Costa!!!!! Heb de serie weer op RTL Lounge gezien, moet wel zeggen dat de eerste serie het leukste is vanwege de originele mensen net zoals in de film. Heb je Pista ook weleens gezien?
  Mèlanie heeft recent gepubliceerd…Nijntje, een lief klein konijntje…My Profile

  • Jessica (author)

   Costa, haha oeps kan er niks aan doen. Wat je zegt de eerste serie is het leukste vanwege de echte personages uit Costa. Pista heb ik ook gezien, maar dat vond ik eigenlijk best wel een slechte film. Wat vond jij daarvan? Heb je nog een tip voor een film die ik moet zien?

 • Shannon Sheila

  Heel leuk om te lezen. Je grootste droom is ook altijd mijn grootste droom geweest. Ben altijd nog erg dankbaar daarvoor. Moest wel even lachen om wat je meeneemt naar een onbewoond eiland 😉

  • Jessica (author)

   Lijkt me ook echt iets waar ik heel dankbaar voor zal zijn. Het zal bij ons niet “vanzelf” gaan. Hoe mooi zou het zijn als het dan toch mag uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge