Voornemens voor mijn blog Life by Jess

Voornemens voor mijn blog

Er is weer een nieuw jaar aangebroken en dan worden vaak alle nieuwe doelen voor jezelf of voor het werk omschreven en bepaald. Vorig jaar heb ik ook mijn voornemens gedeeld met jullie en ik vond het een ontzettend fijne stok achter de deur dat ik hier ook vaak een update over gegeven heb en dat ik elke keer weer herinnert werd aan de voornemens, waardoor ik sommige echt ben gaan oppakken.

Dit jaar heb ik de voornemens voor mij blog Life by Jess los geformuleerd van mijn persoonlijke voornemens. Kijk je mee naar wat mijn voornemens zijn voor Life by Jess?

Voornemens voor mijn blog Life by Jess

 • Het voornemen dat blijft staan dit jaar, is dat ik 3x per week een artikel wil plaatsen op Life by Jess, dan het liefste op Maandag, woensdag en vrijdag.
 • Dit jaar wil ik meer foto’s met mijn spiegelreflexcamera gaan maken die ik publiceer op mijn blog. Ik wil niet meer dat mijn foto’s standaard met mijn Iphone genomen worden De camera moet standaard worden, telefoon als bijzaak.
 • Een voornemens voor 2017 is dat ik zelf enkele bedrijven wil benaderen voor een samenwerking voor Life by Jess. Hoe ik dit wil gaan doen en met wat voor soort bedrijven, dat wil ik de komende tijd voor mezelf op papier gaan zetten.
 • Het lijkt me ook heel leuk om in 2017 andere bloggers te ontmoeten of met andere bloggers samen te werken. Dus collega bloggers, als jullie dit lezen en een meeting willen, laat het me dan weten, misschien kunnen we wat leuks organiseren!
 • Behalve de bovenstaande voornemens voor mijn blog, heb ik ook nog het voornemen om meer kennis op te gaan doen van één of meerdere zaken rondom bloggen, bijvoorbeeld van SEO,tijd management, of het bouwen van een website. Misschien dat ik hier zelfs een cursus voor wil volgen!
 • En dan nog even naar de cijfertjes kijken, ik zou het ontzettend gaaf vinden als ik het dubbele aantal unieke bezoekers per maand haal volgend jaar. Als ik de 1500 unieke bezoekers per maand aantik aan het einde van 2017 ben ik echt super super super blij! Is het minder, ook prima, want bloggen is een hobby!
 • En de laatste voornemens voor mijn blog, zijn het laten groeien van mijn social media accounts. Op de Facebookpagina van Life by Jess wil ik graag 200 likes hebben eind 2017 en voor Instagram zou ik het heel tof vinden als ik daar 600 volgers heb!

Deze voornemens moeten denk heel goed haalbaar zijn, wat zijn jullie voornemens op blog/werk gebied?

Liefs Jessica, Life by Jess

8 comments

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Ja leuk dat je ook wilt meeten. Ik heb nog een aanmelding, als ik er iets meer heb zal ik eens iets gaan organiseren.

  • Jessica (author)

   Ja dat denk ik ook, volgens mij zijn ze haalbaar 🙂 Ik hou je in gedachten voor een meeting. Als ik meer aanmeldingen heb ga ik er iets leuks mee doen. Tot nu toe heb ik 2 aanmeldingen.

 • Romy

  Mooie voornemens! Zeker haalbare doelen! 🙂 Voor dit komende jaar lijkt het mij ook leuker om meer met bloggers af te spreken of samen te werken!

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Leuk dat je ook wilt afspreken, mag je ik je op mijn lijstje zetten voor een meeting? Ik heb nu in totaal al 4 aanmeldingen.

 • Patricia

  Mooie doelen. Een bloggers meeting lijkt mij leuk en ook interessant. Ik zit best nog met een hoop vragen. En natuurlijk super tof om elkaar te ontmoeten

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Leuk dat je ook interesse hebt in een meeting. Mag ik je op het lijstje zetten? Heb in totaal al 5 aanmeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge