Voornemens van bloggers voor 2017 – MC Kleuver

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is MC Kleuver aan het woord!

Voornemens 2017 van MC Kleuver

Mijn naam is MC Kleuver en sinds vorig jaar ben ik blogger. Voornamelijk schrijf ik mijn eigen columns en verhalen, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Daarnaast heb ik een tal van hobby’s. Ik ben lid en leiding van scouting en ik houd van lezen, wandelen, foto’s maken, leuke dingen doen met vrienden en tarot. Wat veel mensen een beetje eng zullen vinden, maar wat het helemaal niet is. Het is een leuke manier om naar jezelf te leren kijken, haha.

MC Kleuver, gastbloggers, voornemens, 2017Hobby’s

Ik heb een aantal hobby’s, zoals scouting, wandelen, schrijven, lezen en foto’s maken. Mijn eerste goede voornemen is om hierin een goede balans te zoeken. Dat zal het komende jaar heel belangrijk voor me worden. Veel tijd steek ik in het schrijven van mijn verhalen die ik dan publiceer op mijn blog, maar mijn anderen komen zo te weinig aan bod, vind ik zelf. Daarom probeer ik vanaf nu weer elke avond twee hoofdstukken te lezen, één keer per week een wandeling te maken in het bos en daarbij kan ik dan mooi mijn camera meenemen.

Werk

Afgestudeerd aan niveau 3, niveau 4 geprobeerd, maar niet gered. Wat dan? Momenteel ben ik in gesprek met de gemeente om te kijken wat ik nodig heb in een werkomgeving. Door mijn autisme wordt het her en der wat moeilijker. Mijn tweede voornemen is dus om de begeleiding aan te nemen en hierin mee te werken, zodat ik een passende werkplek kan krijgen, want dat is wat ik wil. Voor mij is dit denk ik het beste moment om te beginnen met werken, hoe later, hoe moeilijker waarschijnlijk.

Blog

Misschien waren de voornemens voor mijn blog wel de moeilijkste om te benoemen. Momenteel ben ik over de 4.000 weergaven heen die worden verdeeld over 1.987 bezoekers. Voor volgend jaar wil ik deze cijfers natuurlijk zien stijgen, maar ik wil het graag voorzichtig houden. Daarom lijkt het me mooi om een getal van 3.000 bezoekers te noemen.

Maar de 3.000 bezoekers komen niet zomaar. Ik zal betere posts moeten schrijven dan nu en om dat te doen heb ik dan weer tijd nodig, haha. Ik wil me vanaf nu focussen op drie standaardonderwerpen per week. Een blog met persoonlijke informatie of andere leuke dingen op maandag, een column van mijn hand op woensdag en op zaterdag een interview met een andere blogger. Ook ben ik begonnen met een nieuwsbrief die elke week in je mailbox verschijnt. Je kan je daarvoor aanmelden op mijn website.

Dit waren mijn voornemens voor 2017. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn doelen zijn voor 2017. Ik ben erg benieuwd hoe ik het ervan afbreng, haha.

Bedankt voor het delen van jouw voornemens! Ik ben heel benieuwd hoe het je vergaat in 2017.

Liefs Jessica, Life by Jess