Voornemens van bloggers voor 2017 – Minke

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Minke aan het woord!

Voornemens 2017 van Minke

Minke, gastbloggers, voornemens, 2017Hoi, ik ben Minke, 27 jaar en mama van 2 lieve kinderen, een jongen van 3 en meisje van 1. Ik ben thuisblijfmama en neem de verzorging van de kinderen op me.

Naast deze belangrijkste taak heb ik ook een eigen blog, www.mamaminke.nl. Ik schrijf over geloof, kids en een hoop liefde. Over mijn eigen leven en wat ik leuk en interessant vind. Dat is vooral over mijn kinderen, mijn hobby’s en de strijd met de kilo’s en lekker eten.

Mijn grootste goede voornemen voor 2017 is om verder te gaan met mijn back on track race. In 2016 ben ik begonnen met een weg naar gezonder eten en een fijner lichaam. Er zitten nog wat zwangerschapskilo’s aan en die wil ik er graag af hebben. Het lijk me heel fijn om de zomer te kunnen starten met 5 kilo minder op de teller.

Aan het einde van 2017 hoop ik dat de teller -10 aan geeft. Het lijkt me heel haalbaar, maar dan zal ik toch echt wat meer lekker eten moeten laten staan en wat meer moeten bewegen. Dat is nogal een uitdaging. Maar hé, een uitdaging is leuk en niet onmogelijk. We gaan er tegen aan!

Bedankt Minke voor jou gastartikel op Life by Jess! Heel veel succes met de strijd tegen de kilo’s, ik blijf je volgen om te zien hoe het met je gaat.

 

Liefs Jessica, Life by Jess