Voornemens van bloggers voor 2017 – Mariëlle Markgraaff

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Mariëlle Markgraaff aan het woord!

Voornemens 2017 van Mariëlle Markgraaff

Hi! Mijn naam is Mariëlle Markgraaff, ik ben 21 jaar en ik woon in Brabant. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd aan een HBO opleiding en begin snel aan een nieuwe deeltijd HBO opleiding. De opleiding waarvoor ik nu mijn diploma heb, vond ik namelijk niet leuk. Dat heeft me aan het denken gezet over wie ik ben en wat ik wil.

Mariëlle Markgraaff, gastbloggers, voornemens, 2017Ik wil werken om te leven en daarom wil ik graag een baan die ik leuk vind. Ik blog nu ruim 2.5 jaar op gekopmakeup.nl en daar verdien ik een leuk zakcentje mee. Maar daarnaast werk ik als freelancer en ik zou dit alles graag uitbouwen tot een full time baan. Dat is waar ik in 2017 aan ga werken, ook al zal ik daarnaast nog een parttime baan moeten hebben!Ik wil mij open stellen voor nieuwe opdrachten en de opleiding zal me helpen om nog meer benodigde theorieën te leren.

Maar ik heb ook nog persoonlijke doelen, zo wil ik in 2017 héél graag een appartementje vinden. Ik ben namelijk toe aan een plekje voor mezelf, waar ik kan werken aan mijn dromen en doelen. Wat ik daarvoor ga doen is natuurlijk heel hard werken en héél hard zoeken naar een plekje voor mezelf. Ook verzamel ik alvast flink wat items voor mijn uitzet.

Als laatste wil ik mij graag nog meer bezig gaan houden met natuurlijke (en dierproefvrije!) producten, gezonde vegetarische (en wellicht vegan) voeding en minimalisme. Het internet (denk aan blogs, Pinterest en Youtube) is een geweldige inspiratie bron die ik daarvoor graag inzet!

Bedankt Mariëlle voor het delen van jou voornemens. Hopelijk vind je een heel mooi plekje voor jezelf dit jaar!

Liefs Jessica, Life by Jess