Voornemens van bloggers voor 2017 – MaMa TeiGetje Silvy

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is MaMa TeiGetje Silvy aan het woord!

Voornemens 2017 van MaMa TeiGetje Silvy

mama teigetje silvy, gastbloggers, voornemens, 2017Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar? Het is nu december, en eigenlijk had ik tot vandaag daar nog niet over nagedacht. Ik ben een mama van drie jonge bengels tussen 2 en 7 jaar, waarvan één prinsessen meisje. En een plusmama van een 17jarige tiener. Samen met mijn man wonen wij in een huisje in België, Oost – Vlaanderen. Dus drukte genoeg, maar dat heb ik zo graag.

Als ik aan volgend jaar denk dan is het allereerste wat in me opkomt het feit dat onze jongste zoon in januari voor de eerste keer naar school mag! Een echte mijlpaal voor ons gezin, want dan gaat onze laatste in de rij ook alle dagen het huis uit… Begrijp mij niet verkeerd, maar na die hele resem Pampers is dat wel even een hele opluchting voor ons.

Ik heb zoals de meesten onder ons vrouwen wel wat gemeenschappelijke voornemens. Zoals afvallen en gezonder eten. Meer me time momentjes inlassen om te ontspannen. Een goeie gezondheid. Zo heb ik ook kleine voornemens zoals mijn to do boekenlijstje aflezen… Of onze slaapkamers eens opnieuw in een fleurig kleurtje verven en herinrichten…

Dit jaar in september ben ik gestart op mijn nieuwe werk in de zorgsector. Dat hele nieuwe ritme van wisselende werkuren gaf voor ons hele gezin een serieuze aanpassing. En een overvolle kalender waar we amper ademruimte in zien. Vanaf december komen er wat vastere uren en ga ik van fulltime naar 80%. Mijn goede voornemen is om ons gezin wat meer routine te geven, met veel meer leuke uitstapjes en quality time voor de kinderen.

Maar mijn meest grootste voornemen voor 2017 is vooral mijn blog laten groeien. Ik ben bezig achter de schermen met enkele gastenblogs, die binnenkort online komen. Ik hoop dat dat in de toekomst ook gaat groeien. Meer bezoekers en volgers is natuurlijk leuk, maar ik wens dat ik vooral mezelf kan blijven op mijn blog. En een goed voornemen dat ik vooral ga uitbrengen is dat ik ook meer van mijn creatieve kant ga laten zien.

Maar het allerbelangrijkste: dankbaar zijn voor elke dag, en genieten van de kleine dingen!

Bedankt voor het delen van je voornemens. Wat een spannende tijd komt eraan, de jongste gaat ook naar school, maar ook heel veel plezier gewenst tijdens de komende uitstapjes als gezin.

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Joyce

    Wat een fijne voornemens! Zo belangrijk om een goede balans te vinden qua uitstapjes en een beetje tijd voor jezelf, want ook dat heb je nodig. Lijkt me super leuk zo’n samengesteld gezin. Succes met je goede voornemens! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge