Voornemens van bloggers voor 2017 – Lindsay/Kleine Vlinder

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Lindsay/Kleine Vlinder aan het woord!

Voornemens 2017 van Lindsay/Kleine Vlinder

Lindsay/Kleine Vlinder, gastbloggers, voornemens, 2017Mijn naam is Lindsay, en eind januari mag ik 24 kaarsjes uitblazen. Sinds juni 2016 ben ik mijn blog Kleine Vlinder gestart, nadat ik van vrienden te horen kreeg dat ik zulke leuke verhalen schreef onder mijn foto’s van Instagram. Schrijven is altijd wel mijn passie geweest en zo rolde er meer uit. Inmiddels post ik met veel genoegen mijn wekelijkse blogs en dit hoop ik dan ook nog lang te mogen doen.

Eind 2015 dacht ik na over goede voornemens, ik had dit eigenlijk nog nooit gedaan. En eigenlijk is me dat wel bevallen. Niet alles heb ik kunnen halen, maar je bent bewuster bezig met wat je wilt bereiken. Ook voor 2017 ben ik al weer druk aan het bedenken wat ik zo willen bereiken en ik heb mijn volgende lijstje al:

  • 100x sporten

In 2016 had ik 85x staan, maar door een scheurtje in mijn meniscus ga ik dit niet meer halen, wel heb ik meer structuur in het sporten gekregen. Vandaar toch iets hoger inzetten. Jezelf blijven uitdagen 😉

  • Mijn reis na mijn studie verder vormgeven

In 2018 studeer ik af en daarna zou ik graag een jaar naar Amerika willen, daar werken, misschien studeren. Voor nu heb ik LA in het oog, maar ben hierin nog niet heel erg zeker. Kan komend jaar dus nog wel wat veranderen.

  • 12 boeken lezen

Ik lees voor mijn studie vrij veel, maar vind lezen daarnaast ook erg leuk. Alleen raam ik hier te weinig tijd voor in. Door dit voornemen, maak ik er hopelijk meer tijd voor.

  • Genieten

Deze is voor mij wel erg belangrijk. Ik heb de neiging om teveel hooi op mijn vork te nemen en daarbij niet goed na te denken of ik mezelf er ook daadwerkelijk een plezier mee doe. Ik wil meer tijd maken om genieten van rustmomentjes, maar ook wil ik in 2017 een mini tripje maken in mijn uppie, om er even helemaal uit te zijn. Een heerlijke verwenvakantie met wellness ofzo.

  • Blijven schrijven

Deze is natuurlijk gericht op Kleine Vlinder. In 2017 wil ik hier natuurlijk mee doorgaan en blijven groeien. Het lijkt me interessant om te kijken naar hoe ik meer volgers kan krijgen, maar ook wil ik me gaan richten op het schrijven van gastblogs. Mijn doel hierin zou zijn om elke maand een gastblog te schrijven. En misschien kan ik wel voor iemand vast gaan schrijven!

Om dit te bereiken werk ik alles uit op een mooi vormgegeven A4 die bij mij in de keuken hangt. Hier maak ik ook hokjes voor om alle aantallen te kunnen doorstrepen om te kijken hoe ver ik al ben. Erg leuk elke keer als er een rijtje vol is!

Lindsay bedankt voor het delen van jou voornemens, ik ben benieuwd waar je reis na je studie heen gaat en natuurlijk hoe het is geweest!

Liefs Jessica, Life by Jess