Voornemens van bloggers voor 2017 – Linda Aarts

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Linda Aarts aan het woord!

Voornemens 2017 van Linda Aarts

Wat ga je nou doen met je leven? Is dit het nou? Wat wil ik nou eigenlijk écht? Mijn naam is Linda Aarts, eigenaar van de blog Volmaakt Onvolmaakt, en dit zijn vragen die mij in 2016 enorm bezighielden. En aangezien er niets gaat veranderen wanneer je zelf geen stappen onderneemt, ben ik eens goed met mezelf aan de slag gegaan. Wie ben ik? Wat vind ik leuk?

Linda Aarts, gastbloggers, voornemens, 2017Naar aanleiding van de zelfreflectie hebben mijn vriend en ik (ja, hij wilde dat ook!) een boerderij gekocht in de Achterhoek. We verhuizen dus van de rand van de Randstad naar het platteland. De verwachte opleverdatum is 1 mei. Voor mijn twee kleine kinderen ben ik daarom voornemens om in een zeer korte tijd een zeer gezellig thuis te creëren, zodat de overgang voor hun zo soepel mogelijk gaat worden. We hebben nog één hobbel te overwinnen om het allemaal door te laten gaan, en dat is de verkoop van onze huidige woning in Culemborg. Maar we zijn al zo ver gekomen, dit mag toch niet meer fout gaan!

Daarnaast schreef ik me in juli in bij de KVK als schrijver en fotograaf. Dáár liggen mijn passies qua werk. Inmiddels heb ik één opdrachtgever voor het onderhouden van hun blog en ben ik de mogelijkheden aan het onderzoeken om met mijn eigen blog ook wat inkomsten te genereren. Mijn voornemen is om naast de eerste opdrachtgever er in ieder geval nog een of twee opdrachtgevers bij te krijgen.

Ook voor de fotografie heb ik nog een aantal leuke opdrachten in het verschiet: Het fotograferen van een aantal kinderdagverblijven en foto’s maken bij gastouders thuis. Hoe leuk is dat!

Wat ik het allerliefst zou doen is zo min mogelijk gebruik maken van opvangmogelijkheden voor de kinderen en te werken onder schooltijden. Als het online kan, dan vanuit huis. En de boerderij biedt die mogelijkheden ruimschoots! Plek zat J

Tuurlijk, als ik realistisch ben: dat is wel heel veel om in een jaar te bereiken. Maar zoals ik in de afgelopen maanden geleerd heb, breek het op in kleine, overzichtelijke stapjes naar je ultieme einddoel, en je komt er langzaam maar gestaag.

Daarnaast wil ik in 2017 mijn ware liefde gaan opzetten: Voor het Slapen, een abonnementsdienst voor kinderverhalen. Je hoeft niet meer naar de bibliotheek, maar krijgt twee verhalen met illustraties per maand zó in je mailbox. En trouwe lezers kunnen voor de toekomstige verhalen zelf onderwerpen aanleveren die ze graag willen lezen.

Momenteel kom ik daar niet aan toe vanwege enige stress in de gezinssituatie (volgers van mijn blog weten waarom), mijn huidige werk en de aankoop van de boerderij, maar daar wil ik wel meer tijd aan gaan besteden, in ieder geval in de tweede helft van volgend jaar. Er is nog zoveel te doen! De website, de mailinglijst, de verhalen illustreren… maar stap voor stap, dan gaat het lukken.

Ben ik een naïeve dromer? Onrealistisch? De tijd zal het leren.  Maar als je iets wil, geef het dan nooit op. Je staat versteld hoe ver je op basis van pure wilskracht kan komen!

Bedankt Linda voor je mooie doelen, ik ben zeer benieuwd naar je kinderverhalen! Heel veel succes met de verhuizing komend jaar.

Liefs Jessica, Life by Jess