Voornemens van bloggers voor 2017 – Joyce Obbink

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Joyce Obbink aan het woord!

Voornemens 2017 van Joyce Obbink

Hoi! Ik ben Joyce Obbink, 24 jaar en sinds april 2016 blog ik op enJoycelife!

Joyce Obbink, gastbloggers, voornemens, 2017

Mijn grootste voornemen voor 2017 is om mijn blog te laten groeien. Mijn blog, of eigenlijk het schrijven, is een van mijn grootste passies. Ik wil proberen deze groei mogelijk te maken door middel van het nemen van een domeinnaam, hiervoor wil ik eerst een andere naam hebben zodat ik 100% tevreden ben.

Daarnaast laat ik door mijn nicht een kop afbeelding en logo ontwerpen die bij de naam passen. Ik heb al allemaal ideeën rondom content en het maken van foto’s, waardoor mijn blog hopelijk aantrekkelijker wordt om te lezen.

Natuurlijk heb ik niet alleen voornemens op blog gebied, maar ook op persoonlijk gebied. Het komende jaar ga ik meer letten op mijn uitgaven. Ik vind het belangrijk om een goede buffer op de spaarrekening te hebben, maar dat is soms best moeilijk met een uitkering. Maar wanneer er onverwachte kosten zijn wil ik die wel kunnen dekken. Wie weet vind ik in 2017 een baan of misschien begin ik zelf wel wat.

Ook zou ik graag een flink aantal kilo’s kwijtraken om me beter in mijn vel te voelen en gemakkelijker kan shoppen om de kleren die ik echt leuk vind. Mijn einddoel is om weer een bikini aan te kunnen én me er goed in te voelen, want dat goed voelen in je eigen lijf is wel een dingetje voor mij.

Beter voor mezelf op komen leer ik al steeds beter en hopelijk groei ik daar het komende jaar nog meer in. Vaak laat ik (te snel) over me heen lopen en daar word ik niet gelukkiger van. Daar wil ik dus graag aan werken en meer dingen voor mezelf doen, mezelf soms een klein extraatje gunnen, veel tijd met familie en vrienden doorbrengen. Hopelijk ben ik ook het hele komende jaar, en langer natuurlijk, nog samen met mijn vriend.

Zoals je leest wil ik het komende jaar dus meer gaan investeren in persoonlijke groei en in de dingen die belangrijk voor me zijn. Niet teveel tijd verspillen, ruimte en overzicht houden, gewoon gelukkig en relaxed zijn.

Bedankt Joyce voor je mooie voornemens, ik hoop dat je passie voor schrijven mag blijven, heel veel succes met het bouwen van een eigen website!

Liefs Jessica, Life by Jess

7 comments

 • Vlijtig Liesje

  Dat klinkt goed allemaal Veel success gewenst Joyce met je goede voornemens.

  • Joyce

   Dankjewel 🙂 Het domein is er al, nu de rest nog!

 • Astrid

  Superveel succes met je voornemens, Joyce! Ik moet ook een aantal kilo’s kwijtraken maar bij mij is de reden vooral mijn gezondheid. Ik zeg “reden”, niet “motivatie”, want ik ben echt nog niet gemotiveerd hiervoor.
  Astrid heeft recent gepubliceerd…Tag: mijn 2016My Profile

  • Joyce

   Dankjewel Astrid! Voor mij heeft het ook wel wat positieve gevolgen op m’n gezondheid denk ik. Ik heb Lupus, een vorm van reuma. Jij ook succes, hopelijk vind je snel de motivatie! 🙂
   Joyce heeft recent gepubliceerd…Fotoboek | Week 1 | Sneeuw!My Profile

 • Lisette

  Succes Joyce! Als je maar tevreden kan zijn met wie jij bent, en je niet probeert te voldoen aan het stomme modellenbeeld wat de wereld projecteert. Ik hoop dat je blog goed zal groeien in het komende jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge