Voornemens van bloggers voor 2017 – Yvonne Ufkes

gastbloggers, voornemens, 2017

Een nieuwe rubriek op Life by Jess. Het idee ontstond bij mij eind oktober. Op dat moment was ik bezig met het kijken naar mijn eigen goede voornemens voor 2017, maar hoe leuk zou het zijn als ik andere bloggers ook aan het woord laat om dit te vertellen? Wie weet kunnen we elkaar inspireren en stimuleren om onze voornemens uit te laten komen. Vandaag is Yvonne Ufkes aan het woord!

Voornemens 2017 van Yvonne Ufkes

Yvonne Ufkes, gastbloggers, voornemens, 2017Wie ben ik, is altijd een lastige vraag! Ik ben Yvonne Ufkes getrouwd met Edwin en moeder van drie leuke zoons. We wonen in de stad Groningen, waar de jongens naar school en voetbal gaan. Beide jongens zijn fanatieke voetballers… Milan onze jongste begint nu bij de pups te voetballen en gaat dit steeds leuker vinden.

Naast mijn moederschap wat ik met veel liefde en passie doe, run ik drie blogs. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn beautyblog en omdat ik niet alles op mijn blog kwijt kon ben ik twee jaar geleden een mamablog gestart. En nog vrij vers, begin oktober, een foodblog. Eten maken is een enorme hobby van mij. Dit doe ik met veel liefde en kan hier enorm van genieten.

Sinds een paar jaar werk ik met voornemens voor mijn blog(s). Persoonlijke voornemens heb ik eigenlijk niet en als ik ze wel heb wacht ik zeker niet tot het nieuwe jaar. Ik ben sinds een week weer aan het hardlopen, omdat ik dat heel erg lekker vind. Vooral de fitheid die ik daarna voel, maar ook omdat ik vind dat ik een paar kilo te zwaar ben.

Doelstelling voor de blog(s)

Ik wil met vegafoodblog nog grote stappen gaan maken. Als ik een artikel plaats heb ik veel bezoekers. Ik wil  in het nieuwe jaar minimaal 3x per week iets plaatsen en zo nog meer bezoeker genereren.  De kidzblog(ger) is mijn hoofdblog momenteel plaats ik niet meer helemaal iedere dag en dat wil ik volgend jaar wel weer. Dat daar elke dag (zeker de doordeweeks…) een artikel te plaatsen. En zo nog meer bezoekers trekken.

Ik wil voor de zomervakantie 2017 bijvoorbeeld 3000 volgers op Instagram hebben en tegen het einde van het jaar 3500 of stiekem ga ik liever voor de 4000… Dat is hard werken en me een poosje veel op Instagram laten zien.

Facebook is iets moeilijker dus dan wil ik kidzblogger van de 2300 naar de 2400 hebben en vegafoodblog van de 330 naar de 650

En vooral wil ik leuke en mooie dingen bereiken met mijn blogs. Ik vind het geweldig als ik van mensen hoor, wat een goed artikel. Of dat artikel had in net nodig, wat een fijne tip etc…

Doelstelling 2017

Yvonne Ufkes, gastbloggers, voornemens, 2017Wat mijn doelstelling voor komend jaar 2017 is, vooral mijzelf en bij mijzelf blijven. Ik merk dat er nu steeds meer (grote) samenwerkingen komen. Ik wil heel veel doen, maar het moet wel bij mijzelf of ons gezin passen. Ik ga dus niet alleen voor het geld of de grote reizen, producten of… Het moet echt passen bij mij/ons en mijn blog(s). Ik wil graag door groeien en dat kan ik alleen maar bereiken door mijzelf te zijn en blijven. Te doen wat ik leuk vind, want alleen dan spat de passie van het scherm af.

Jeetje ik zei, dit echt he? Ik was totaal niet met dit voornemen bezig… Maar nu ik het zo opschrijf is het inderdaad wel wat ik graag wil. Mezelf blijven op en in mijn blogs.

Bedankt Yvonne voor je voornemens. Ik heb respect voor je, 3 blogs runnen! Heel veel succes met het promoten van je blogs en blijf jezelf!

 

Liefs Jessica, Life by Jess

4 comments

 • Vlijtig Liesje

  Dat zijn heel concrete doelen met die cijfers en zo! Ik ben benieuwd hoeYvonne die cijfers gaat bereiken?

  • Jessica (author)

   Ja dat zijn zeker concrete doelen hé. Ik ben heel benieuwd, ik ga Yvonne over een halfjaar/jaar nog eens benaderen om een update te geven over haar voornemens, dan zal ik haar ook vragen om te vertellen hoe ze dit heeft gedaan 🙂

 • Yvonne---Kidzblogger.nl

  Wat leuk, ik wil dit dan zeker gaan vertellen! Ik ben met insgagram nu vooral bezig met de foodblog. Die wil ik voor de zomervakantie nog op de 1000 volgers hebben, ik zit nu precies op 441. Dit is veel liken en veel reageren en zelf veel delen. En ik moet eerlijk zeggen, dit is een specifieke groep, die veel liken. Want bij mijn foodblog wil ik ook nog eens dat alle foto’s mimimaal 100x geliked worden. Dat is met ruim 400 volgers best behoorlijk! Want je account is goed als er minimaal 10% je foto’s liked (dan heb je een actief account).

  Facebook is een stuklastiger 😉

  Maar over een halfjaar vertel ik graag meer….

 • Cynthia

  Wat leuk en ook dat je drie blogs runt! Geweldig om van je blogs je werk te maken!! En ik ga je zeker eens een bezoekje brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge