Voornemens update van Mariëlle

Begin 2017 heb ik diverse gastbloggers aan het woord gelaten over hun goede voornemens voor 2017. Nu dat jaar bijna voorbij is heb ik enkele van hen gevraagd om een update te schrijven voor Life by Jess. Kunnen jullie je Mariëlle nog herinneren?

Mariëlle wilde graag werken om vegan en minimalistisch te kunnen leven en om uiteindelijk ook een eigen huisje te kunnen kopen of huren! Hele mooie voornemens zo voor 2017 en ik weet stiekem al hoe het met haar gaat voordat ik het gevraagd had. Ik volg Mariëlle namelijk zelf op de voet via Instagram.

Voornemens update van Mariëlle

Dit is wat Mariëlle naar mij stuurde:

“Ik ben meer gaan freelancen, heb mijn deeltijd opleiding bijna afgerond, heb mijn eigen appartement, gebruik enkel nog natuurlijke producten, leef veganistisch, eet voor het grootste deel gezond en ben nog steeds veel bezig met minimalisme!

Om uit huis te kunnen, heb ik een parttime baan genomen. Ik heb alles op alles gezet om een leuk plekje voor mezelf te vinden en dat is gelukt. Ik ben hier ontzettend gelukkig! Daarna ben ik het freelancen wat gaan uitbreiden. Toen ik wist dat ik uit huis kon, heb ik héél kritisch naar mijn spullen gekeken. Daardoor heb ik nog meer geminimaliseerd. Onlangs heb ik heel mijn make-up stash omgegooid naar natuurlijke producten, mijn verzorgingsproducten waren al natuurlijk. Toen ik uit huis ging, ben ik ook meteen vegan gaan eten! Eigenlijk zijn er dus geen voornemens niet uitgekomen 🙂

Ik had mijn doelen op de helft van het jaar al bereikt. Toen ben ik nog eens gaan kijken naar mijn doelen en heb ik gekeken wat ik zou kunnen toevoegen. Naar mijn idee is het namelijk altijd goed om een doel voor ogen te hebben. In september hoorde ik dat ik niet bij de parttime baan kon blijven werken. Ik was er toch al niet happy, dus ik was al bezig met het zoeken naar een nieuwe baan. Nu had ik daar dus een extra motivatie voor en ik begin in november met een nieuwe parttime baan. Ook heb ik inmiddels nog meer fair fashion gekocht dan ik eigenlijk van plan was. Ik wil mijn kast zoveel mogelijk fair maken. Daarnaast wil ik zo gezond mogelijk vegan eten, ik wil zo goed mogelijk op voedingsstoffen letten. Minder snacken is waar ik nu ook veel mee bezig ben en meer bewegen staat nog op mijn lijstje.”

Nog een nieuwtje

Marielle wilde graag iets doen met haar site wat meer bij haar paste. De blog en de naam moeten passen bij de levensstijl die zij op dit moment heeft en zo heeft ze haar oude site Gekopmakeup omgezet naar The Green Guide! Nog zo een mooie stap die zij in 2017 gemaakt heeft.

Bedankt Mariëlle voor het delen van jou doelen zo aan het einde van 2017. Wat ontzettend goed dat je alles hebt behaald. Daar mag je echt wel trots op zijn. Ik blijf je gezellig volgen via Instagram. En ik hoop dat 2018 qua doelen weer net zo een mooi jaar mag worden als afgelopen jaar.

Liefs Jessica, Life by Jess