Voor één dag een man

voor één dag een man

Soms komt er zo een vraag voorbij waar je even over moet nadenken voordat je hem kunt beantwoorden. Zo had ik laatst de vraag, wat zou je doen als je voor één dag een man zou zijn. Er kwamen een paar dingen zo in mij op, maar verder moest ik daar nog even over nadenken. Wat zouden jullie doen als je voor één dag een man kan zijn?

Voor één dag een man

Staand plassen

Ja wij als vrouwen kunnen dit toch echt niet, zonder een plastuit. Maar sorry meiden, wie maakt er gebruik van een plastuit? Ik niet in ieder geval! Jaloers dat ik kan zijn op mannen dat zij even dat ding uit hun broek kunnen halen om te plassen. Maakt niet uit waar. Rijen voor mannentoiletten zijn altijd zoveel korter dan die van een vrouwentoilet. Of stel dat je pech krijgt en langs de weg staat, als vrouw heb je dan dikke vette pech, maar die mannen… Hup plassen maar…

Fietsen

Verklaar me voor gek, maar dat is iets wat ik mij altijd afvraag. Dat zit toch niet lekker als man zijnde op een zadel. Dat hele zaakie daaronder wordt dan toch plat gedrukt of niet? Fietsen zou ik dus wel willen doen als ik voor één dag een man zou zijn. Gewoon eens voelen hoe dat voelt.

voor één dag een man

Seks

Daar is die dan, het ding waar ik het meest nieuwsgierig naar ben op het moment dat ik een man zou zijn. Hoe voelt de seks voor een man? Is dat heel anders dan voor een vrouw en hoe voelt het uiteindelijk om klaar te komen? En hoe is het om een blowjob te krijgen? Ik wil wel eens weten waarom de meeste mannen dit zo lekker vinden!

Kicktheballs

Oké dit is misschien een hele rare en een hele pijnlijk, maar ik ben toch wel benieuwd. Hoe voelt het om een stomp in je ballen te krijgen? Wat voor pijn is dit en is het inderdaad echt zo erg als dat alle mannen het laten overkomen.

Zijn dit ook dingen waar jij benieuwd naar zou zijn als je voor één dag een man kon zijn? Of heb ik nog iets gemist wat jij heel graag zou willen doen op zo een dag. Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit voor jullie zien.

Liefs Jessica, Life by Jess

6 comments

 • rachel

  het staand plassen zou idd makkelijk zijn hahah en mannen stappen meestal hun bed in en slapen….terwijl wij vrouwen liggen te malen of te piekeren!

  • Jessica (author)

   Ja lijkt me ook wel een fijn idee ja. Nooit meer piekeren als je in bed ligt, gewoon ogen dicht en slapen.

 • Joanne

  hahah! staand plassen lijkt me vooral zo handig!

 • Lien

  Staand plassen. zonder twijfel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge