Verlanglijstje tankini’s van Lascana

Het regent, sinterklaas is bijna uit het land en de kerstman staat voor de deur. Niet de ideale tijd om het te hebben over badpakken, bikini’s en tankini’s. Dat vind ik niet, want het hele jaar door worden deze zwemartikelen verkocht! Ik heb voordat ik op vakantie ging ook gekeken naar een nieuwe tankini, maar was te laat met kijken om nog iets te bestellen, oeps! Bij LASCANA heb ik wel een verlanglijstje met tankini’s welke ik binnenkort denk ga bestellen. Kijk je mee maar mijn verlanglijstje van tankini’s?

Verlanglijstje met tankini’s

Op mijn verlanglijstje staan 3 hele mooie tankini’s. Waaronder deze panter print tankini. Helemaal van deze tijd en met leuke vrolijke kleurtjes. Het is een beugel tankini, eigenlijk heb ik dit nooit gehad  aar denk wel dat het heel fijn zit voor je borsten. Deze is te koop vanaf €59,99, het betreft een hele set, het topje en het broekje.

Tankini’s Lascana
Op dit moment heb ik zelf een zwarte tankini zonder bandjes (nouja bandjes die je achter je nek vast kan knopen, alleen ik gebruik dit eigenlijk niet). Als ik bruin wordt, dan heb ik het liefste geen strepen wit nog op mijn lijf zitten haha. Vandaar ook geen bandjes op mijn schouders. Aangezien ik wel het idee heb dat dir niet echt meewerkt aan hoe breed je schouders eruit ziet, wil ik ook graag een zwarte tankini bestellen met bandjes op de schouders. Zo kwam ik bij de tankini hieronder uit. Zwart, maar nog een heel klein beetje detail door de studs bovenaan op de rand. Ook deze is als set te koop vanaf €59,99 bij LASCANA.

Verlanglijstje Tankini’s

Als laatste staat de tankini hieronder nog op mijn verlanglijstje. Ja je ziet het goed het zijn alleen maar tankini’s. Ik voel me niet fijn in een bikini, gezien ik mijn lijf niet mooi vind op dit moment. Hopelijk kan ik hier volgend jaar anders over spreken doordat ik kan mijn maagverkleining heb gehad! Een badpak vind ik persoonlijk zo onhandig met naar het toilet gaan, haha vandaar geen badpak voor mij. De tankini hieronder vind ik heel erg mooi. Vroeger heb ik heel veel beha’s gehad van het merk Sapph, die hadden ook altijd van die mooie extra bandjes. I like it! Deze tankini is donkerblauw en ook als set verkrijgbaar vanaf €59,99.

Lascana verlanglijst tankini

 

Wist je trouwens dat ze bij LASCANA veel meer verkopen dan alleen badkleding? Ze verkopen ook strandkleding, nachtkleding en hele mooie lingerie.

Wat draag jij graag als je gaat zwemmen? Ben je net als mij een tankini fan of draag je liever een bikini of badpak? Ik ben benieuwd waar jou keuze naar uit gaat en waarom? Het lijkt me leuk als je mij dit wilt vertellen in een reactie hieronder!

Liefs Jessica, Life by Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge