Verjaardagskalender van fotofabriek.nl

Verjaardagskalender, kalender

Het is misschien “ouderwets”, maar een verjaardagskalender hoort toch eigenlijk wel in een toilet thuis vind ik. Eerst wilde ik heel graag zelf een kalender maken met houten bedels eraan, maar dit is een best grote uitdaging en wil voor nu toch wel een kalender in het toilet hebben. Ik ben op zoek gegaan naar waar ik deze kon bestellen en kwam al snel uit bij de fotofabriek.

Onze verjaardagskalender

Al snel ben ik aan de slag gegaan, allereerst heb ik foto’s uitgezocht welke ik op de kalender wil hebben staan. Ik heb geprobeerd ze per maand uit te zoeken, zodat er een verband zit tussen de foto en de maand. Bijvoorbeeld in April een trouwfoto omdat wij toen getrouwd zijn.

De software voor het maken van deze kalender is heel gemakkelijk te installeren op de computer en ik vind de software ook fijn werken. Alles staat duidelijk aangegeven. Je kan je foto’s nog bewerken met schaduwen, lichteffecten en ook kan je ze spiegelen. Op het moment van bewerken kan je ook alle verjaardagen al invoeren op de kalender.

Nadat ik tevreden was over mijn verjaardagskalender heb ik hem geüpload en besteld. Binnen 2 werkdagen had ik de verjaardagskalender in huis. En hij is heel erg mooi geworden al zeg ik het zelf. De kleuren zijn mooi, de tekst van de ingevulde namen zijn prima te lezen, de ringband voelt zeer stevig aan. Deze verjaardagskalender gaat een mooi plekje krijgen in ons toilet.

Verjaardagskalender, kalender
Onze knappe man *Harvey

Binnenkort breekt de tijd voor mij weer aan om een nieuwe agenda te gaan bestellen en door mijn goede ervaring nu, ga ik dat zeker bij de fotofabriek doen!

Hopelijk veel plezier met het bestellen van jou eigen verjaardagskalender, fotoboek, agenda of wanddecoratie.

Liefs Jessica

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Fotofabriek.nl