Vandaag ben ik 4 jaar samen met Vincent!

Vandaag 18 januari 2016 zijn Vincent en ik 4 jaar samen, waarvan bijna 2 jaar getrouwd! Een mooie dag om jullie te vertellen hoe Vincent en ik elkaar ontmoet hebben…

Ik heb Vincent leren kennen via mijn beste vriendin van vroeger. Dit zal rond 2007-2008 zijn geweest. Zij hadden een relatie en ik vond Vincent eigenlijk maar stom. Ik sprak hem weinig en als we elkaar wel zagen was het oké. (De vriendschap met mijn vriendin is er niet meer, maar dat heeft te maken met het feit dat wij allebei onze eigen weg op zijn gegaan en niks met Vincent).

Het begin van onze 4 jaar samen

Begin januari 2012 kwam ik Vincent tegen in het winkelcentrum, op het moment allebei single. Hij sprak mij aan en toen hebben we even staan kletsen. Hoe alles was en wat ons nu bezighield. En toen vroeg hij mijn nummer! We begonnen met appen en spraken nog een paar keer af. We zijn naar het strand geweest met de hond en ik ben een keer bij hem thuis langs geweest om te kletsen, wat zo gezellig was dat ik om 6 uur de volgende ochtend een keer naar huis ging en mijn moeder midden in de nacht al had gebeld of het wel goed ging….haha (ik ben totaal geen uitgaanspersoon, dus een hele nacht doorhalen en wegblijven was niks voor mij!). Na 2 weken heb ik zijn ouders (vader en zijn nieuwe vriendin) ontmoet en zijn we naar Zandvoort geweest. 

Hieronder zie je onze allereerste foto samen sinds wij een relatie hebben! 

4 jaar samen

In maart 2012 onderging Vincent een kleine operatie, maar daarna mocht hij niet alleen in huis zijn. Zodoende ben ik toen de week bij hem gebleven en eigenlijk niet meer weg gegaan! Zo langzaamaan gingen al mijn spullen over van mijn ouders naar Vincent (gelukkig wonen mijn ouders op 5 minuten loopafstand). In december 2012 heb ik alles wat van mij was ingepakt bij mijn ouders en is alles verhuist naar ons huis! In de jaren is het steeds meer ons huis geworden door verbouwingen/aanpassingen en aankleding.

4 jaar samen

Onze momenten samen

We hebben ontzettend veel leuke dingen samen mee gemaakt, maar ook zeker minder leuke momenten waardoor we nog meer naar elkaar zijn gegroeid. Van weekendjes weg, tot een huis kopen, van dierenvrienden in huis nemen tot samen op de bank films kijken. Minder leuke moment hebben we ook samen mee gemaakt, we hebben onze kitten die we in 2012 in huis hebben gehaald in moeten laten slapen, we hebben gezondheidsproblemen in de families gehad waardoor je echt op elkaar aangewezen bent en elkaar steunt. Door deze situaties kom je er achter dat diegene er echt voor je is en dat helpt je verder! 

4 jaar samen

Lieve schat ik hoop heel oud met jou te worden en nog heel veel mooie dingen mee te mogen maken samen! Ik hou van je! 

Wil je meer foto’s van ons leventje samen zien, hou dan de blog in de gaten, maar je kan me ook volgen op Instagram en Bloglovin’!

Liefs Jessica