Vakantie op Tenerife, hoe was het? Deel 2

Vakantie op Tenerife

Vandaag deel ik met jullie deel 2 van de Vakantie op Tenerife. Gisteren konden jullie deel 1 al lezen, en vandaag beschrijf ik de laatste dagen van de leuke vakantie met mijn moeder samen.

Weet je wat trouwens wel heel gek is als je rond deze tijd op vakantie gaat? De kerst is dan in aantocht en dat is een feest wat over de hele wereld gevierd wordt. Zo dus ook op Tenerife in 25 graden. Het is een heel gek idee om dan een kerstboom ergens te zien staan, maar toch stonden ze er!

Vakantie op Tenerife

Deel 2, vakantie op Tenerife

Vrijdag 17 november

Vandaag een dag zoals vele, ontbijten, zonnen, lunchen, omkleden en uiteten… We hadden gegeten bij Limoncello en hier was het toetje dat op nummer 1 staat! Het was echt een heel lekker lava cakeje! Hmmm het water loopt me nog in de mond.

Onderstaande foto is van het ontbijt. Dit at ik ongeveer elke ochtend. Ei en een flinke bak met fruit. Heerlijk zo vers alles was. Soms kwam daar nog een pannenkoekje met nutella bij… hmmm..

Vakantie op Tenerife

Zaterdag 18 november  

Vandaag ging de wekker weer iets eerder, zodat we naar de markt konden gaan, deze keer echt… Er waren best veel kraampjes, veel van hetzelfde, maar goed wel leuk om langs te lopen. Op de markt hebben we magneetjes gekocht voor mijn oma, haar vriendin en mijn schoonmoeder. Ook heb ik er nog een tas gekocht en voor Vincent een pet als souvenir. Weer eens wat anders dan een frutsel.

Pet vincent vakantie op Tenerife

We waren op tijd terug in het hotel voor de massage, nog even wat drinken en daarna heerlijk genieten van een massage. Super weird, want die masseuse kwam op een gegeven moment op de behandeltafel zitten, brrr ik dacht even wat krijgen we nu. Haha… Heel vreemd, maar geen gekke dingen gebeurd gelukkig, anders had ik gaan slaan en schoppen! Niks relaxen!

Vakantie op Tenerife

Na de massage natuurlijk weer naar de ligbedjes toe rond het zwembad. Nog even lunchen bij een pizza en lasagne en weer terug naar het ligbedje. ’s Avonds zijn we weer de boulevard op gegaan. Deze keer zijn we wat verder gelopen om nog eens bij die schoenen te kijken die ik al had gezien eerder die week. Komen we bij de winkel aanlopen hadden ze al korting voor Black Friday! Wauw, helemaal hyper dat scheelt weer, kom maar op met die schoenen…. Helaas…. De 39 was te klein en een maat groter hadden ze niet meer. Dikke pech Jess!

Daarna moest er natuurlijk weer gegeten worden, what’s new!

Vakantie op Tenerife

Nog even een foto van het zwembad waar wij op uitkeken vanaf het balkon. We zaten op de derde etage en hadden een mooi uitzicht over dit zwembad, maar ook over de zee die daarachter lag.

Zondag 19 november

NEEEEEEE de volledige laatste dag hier! Dat kan niet zo snel dat het voorbij gevlogen is, ik wil nog niet naar huis, ik wil nog niet terug in het echte leven stappen. Ik wil nog veel langer niks moeten, gewoon doen wat ik wil, wanneer ik wil, boeken lezen bij het leven en genieten van de zon en de rust…

Vakantie op Tenerife

En wat krijg je op zo’n laatste dag? De mooiste dag van de hele week! De zon scheen continue, heerlijk. Olie op mijn lijf en gaan! Wentelen van mijn buik naar mijn rug en weer terug. Herhaal dit 10x en zo zag mijn dag eruit. Aan het einde van de middag hebben we nog een borrel op het terras gedronken en zijn daarna te neergeslagen de koffers gaan inpakken. Bij het hotel waren ook veel cactussen te zien. Super mooi en grappig om te zien hoe apart deze kunnen groeien.

Vakantie op Tenerife

Tijdens het inpakken heb ik de magneetjes nog kapot laten vallen die we gekocht hadden. Oeps, daar moesten we dus nog even nieuwe voor kopen zo op de boulevard. Koffers waren ze ingepakt, daarna zijn we naar de boulevard gegaan. De laatste keer uiteten… De laatste keer Sangria Cava…

Vakantie op Tenerife

Maandag 20 november

Poeh waarom gaat de wekker zo vroeg? Oowja omdat we moeten gaan ontbijten en daarna komt de taxi ons weer halen om naar het vliegveld te gaan… NEE ik ga niet mee naar huis! Ik wil niet, ja Jess je moet…

Om 6:45 uur ging de wekker, we hebben de laatste spullen ingepakt, hebben de koffers naar de receptie gebracht en zijn gaan onbijten. Toen wij weer bij de receptie aankwamen lopen om op de taxi te wachten kwam deze aanrijden. Goed getimed!  Om 9:00 uur waren we op het vliegveld en om 10:50 uur gingen we de lucht in. De terugreis leek veel langer te duren dan de heenreis en meteen je hele dag is weg. Bij terugkomst nog met het gezin een patatje gegeten en daarna lekker naar huis. Terug met de katten en manlief op de bank…

Vakantie op Tenerife

En toen was onze vakantie op Tenerife alweer voorbij. Het was echt heerlijk en we zullen er zeker nog eens terug komen. Het was een fijne week zo samen met mijn moeder, even een weekje moeder dochter tijd. We zaten trouwens in het hotel: Iberostar Anthelia in Costa Adeje. Bedankt mam voor deze gezellig, heerlijke vakantie!

Liefs Jessica, Life by Jess