Vakantie op Gran Canaria voorbij

Vakantie Gran Canaria

Daar zijn we weer, terug van een weekje vakantie op Gran Canaria. Zaterdag 3 juni zijn we vertrokken en zaterdag 10 juni stonden we weer op de Nederlandse bodem. Hoe onze week eruit zag en wat we hebben gedaan? Ik ga het jullie vertellen en er zitten enkele mooie foto’s in dit artikel, waarmee ik hoop dat jullie niet teveel gaan verlangen naar de vakantie haha, sorry alvast!

Vakantie Gran Canaria

Zaterdag 3 juni, we werden naar het vliegveld gebracht door een vriend van ons. Waar onze vrienden M en K ook heen kwamen. We zijn met z’n vieren een week weg geweest! Om 10 uur waren we op Schiphol en om 12:50 uur uur gingen we de lucht in. We vlogen met de Dreamliner van Tui. Mooi vliegtuig, dat inderdaad minder herrie maakt dan een ander vliegtuig, ook had ik het idee zeker wat meer beenruimte te hebben, dan in elk ander vliegtuig. Aanrader!

Vakantie Gran Canaria

En dan hier het zwembad, na het inchecken konden we gelukkig meteen op de kamer en na het uitpakken van onze spullen zijn we meteen een hapje gaan eten. We zaten in het Tabaiba Princess hotel in Maspalomas op Gran Canaria. Het zwembad was groot en het water was heerlijk.

Vakantie Gran Canaria

Zondag en maandag zijn we de hele dag op het resort geweest. Maandag avond hebben we wel buiten het hotel gegeten. Bij Restaurant Faro in Maspalomas. Ik had Varkenshaas besteld en moet je zien wat een hoop vlees ik kreeg! Gewoon 2 stukken varkenshaas zoals je die hier in de winkel kan vinden ( voor €14,-! echt goedkoop ). Het was echt heerlijk!

Vakantie Gran Canaria

Op dinsdag was ik ’s middags enkele uren alleen op het park, de andere drie waren met een boot de zee op om te gaan zeevissen. Eerst wilde ik wel meegaan, maar ik was heel bang dat ik zeeziek zou gaan worden en als ik ergens een hekel aan heb is het wel overgeven en misselijk zijn. Helaas hebben ze niks gevangen. Nog steeds praten ze er liever niet over haha, dus ik houd er ook maar over op. Wel hebben ze veel dolfijnen gezien. Ook heel mooi!

Over de helft van de vakantie

Woensdagavond en vrijdagavond zijn we ook nog uiteten geweest buiten het hotel. Waarom doe je dit Jess als je all-inclusive zit? Omdat het kan! En omdat het eten niet super denderend was in het hotel. Per dag had je niet heel veel keuze. De variatie in de week was wel genoeg. Ik was zelf bergen met toetjes gewend, maar dat viel enorm tegen.

Vakantie Gran Canaria

Donderdag zijn Vincent en M. gaan duiken. Voor Vincent zijn eerste keer en hij vond het erg gaaf om een keer gedaan te hebben. Misschien dat hij dit wel vaker gaat doen op vakantie, mits dit mogelijk is. Hij had zeepaardjes gezien, zeesterren en een murene.

Vakantie Gran Canaria

En K. en ik maar verder bakken in de zon. En wat denk je, voor mijn doen ben ik helemaal nog niet echt bruin ofzo hahaha, heb ik daarvoor zo mijn best gedaan! Nee hoor het was echt heerlijk, lekker veel lezen (denk wel een stuk of 5 boeken uitgelezen), woordzoekers spellen en naar muziek luisteren.

Vakantie Gran Canaria

Vrijdagochtend zijn Vincent en ik samen nog even naar Playa del Ingles geweest. Vorig jaar toen ik met mijn moeder daar was, had ik al een gave badhanddoek gezien maar niet meegenomen. Waar ik uiteraard nog steeds spijt van had, dus deze moest ik nu meenemen. Ook hebben we nog wat souvenirs gekocht voor enkele thuisblijvers. En ja, soms moet je gewoon even gek op de foto… Als je maar lol hebt!

Doei Gran Canaria, bedankt!

Bijna elke avond hebben we het spel Keezen gedaan, in twee teams (zoals we altijd doen) Mannen team en Vrouwen team. In de vakantie zouden we de score gaan bijhouden van alle spelletjes die wij deden… En wat denk je….. DE VROUWEN HEBBEN GEWONNEN! We hebben de mannen gewoon dik ingemaakt!

Vakantie Gran Canaria

En toen was het zaterdag 10 juni, de vakantie was alweer voorbij. ’s Middags hebben we nog gelunched in Maspalomas en om 14:40 uur stond de bus voor de deur. Einde van onze vakantie op Gran Canaria. Om 17:30 uur zijn we de lucht in gegaan, waar we dit keer wel aan het raam zaten, en wat is dat toch prachtig als je naar buiten kijkt!

Om 22:30 uur waren we geland en om middernacht waren we thuis (nadat we onze vriend mc donalds nog even hadden bezocht). Gran Canaria je was geweldig. We hebben het heerlijk gehad en het was erg gezellig.

Dank jullie wel M. en K. voor deze leuke, ontspannen, gezellige, zonnige vakantie!

Zijn jullie al op vakantie geweest? Hoe was het? En zijn jullie al eens op Gran Canaria geweest? Ik ben benieuwd wat jullie je nog kunnen herinneren van deze vakantie! Alvast heel veel plezier gewenst voor als je nog op vakantie gaat!

Liefs Jessica, Life by Jess

Volgen jullie mij al op mijn Social Media kanalen?

Instagram,  Facebook en Bloglovin