Vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeautips

Nog een kleine 2 weken en het is Vaderdag (zondag 19 juni 2016). Een dag om alle papa’s in het zonnetje te zetten. Dit kan met een ontbijt op bed, je paps de hele dag verzorgen van drinken/eten, of klusjes doen die je anders niet zou doen. Maar het is ook leuk om een cadeau te geven aan je vader. Vandaag geef ik jullie speciale Vaderdag cadeau tips voor alle leeftijden.

Papa held, vaderdag cadeau tips

Mijn papa, een hele bijzondere man. We zijn allebei financieel sterk aangelegd, waardoor ik mezelf ook altijd dezelfde baan zag doen als mijn papa. Nog steeds, maar helaas is dit nog niet gelukt. Ook heb ik door en met mijn vader geleerd hoe fijn het is om motor te kunnen rijden. Mijn papa was een kleine workaholic (zoals ik dit mij herinner, dit zal voor mijn moeder misschien gevoeld hebben als een grote workaholic haha), maar papa was er wel altijd bij speciale momenten en we hebben het altijd heel erg goed gehad. Mijn papa heeft zich overgegeven aan alle doktoren/behandelingen waar hij mee te maken heeft gekregen de afgelopen 6 jaar, heeft alles ondergaan zonder te klagen en heeft om nog meer geleerd om te genieten van elk moment dat je beleefd! Mijn papa zal het niet met veel woorden zeggen, maar hij wilt het beste voor ons en zal er ook voor zorgen dat wij dit krijgen! Papa is mijn held ik heb zoveel respect voor hem.

vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips:

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau denk dan eens aan de volgende cadeau’s

 • Canvas doek met een foto
 • Een nieuwe koffie/theemok met een foto
 • Een telefoonhoesje met een foto

Je kan ook verzorgingsproducten kopen voor je papa die hij altijd al gebruikt

 • Een parfum
 • Een deodorant
 • Douchegel
 • Of een mand met diverse spullen

Maar zelf vind ik onderstaande Vaderdag cadeau tips toch wel het leukste, dat zijn de zelfgemaakte cadeau’s!

 • Maak met de letters van het woord vader nieuwe woorden, plek dit op een canvas doek welke je geschilderd hebt en verder versiert.

vaderdag cadeau tips

 • Maak van deeg of klei een groot vlak waar de voeten op kunnen van jou en je broer(s)/zus(sen). Zet jullie voeten hierop en laat het stuk uitharden om vervolgens dit mooi te verven.

Vaderdag cadeau tips

 • Mocht je een klein baby’tje hebben en iets willen maken voor de vader of voor een opa. Zet de baby dan op de foto van de letters van Papa of Dad en doe deze per letter in een fotolijstje.

Vaderdag cadeau tips

 • Ben je in de gelegenheid en in een gekke bui, koop dan de lekker van Love you pap/dad en zet jezelf per letter op de foto. Maak een mooie collage en laat deze afdrukken op canvas.

Vaderdag cadeau tips

Wat gaan jullie geven aan je vader ? Of moet je net als mij nog even nadenken wat je gaat maken/doen/geven voor Vaderdag?

Ik zeg alvast geniet van Vaderdag!

Liefs Jessica