Update blogdoelen van Life by Jess

Blogger by Nature

Het begin van een nieuw jaar is voor vele een goede tijd om nieuwe voornemens te maken. Zo heb ik begin van het jaar mijn persoonlijke voornemens en mijn blogdoelen op papier gezet. Enkele weken terug heb ik jullie al laten lezen hoe het gaat met mijn persoonlijke voornemens. Hier kan ik nog wel veel aan verbeteren/veranderen, maar hoe zit dit met mijn blogdoelen?

Blogdoelen voor Life by Jess

3x per week een artikel online zetten, dat is een afspraak die ik met mijzelf heb gemaakt en ook naar jullie toe. Deze kan ik tot nu afvinken, op vorige week na, toen zijn er maar twee artikelen online gekomen haha… Ik heb voor de komende tijd nog genoeg inspiratie om 3x per week een artikel met jullie te delen. Mocht je nog iets specifieks willen lezen, laat het mij weten!

Een van de blogdoelen, is dat ik meer met mijn spiegelreflexcamera foto’s ga maken. Helaas heb ik dit nog niet echt waar kunnen maken. Ik merk dat het bij de hand hebben van je telefoon toch wel een stuk makkelijker is dan dat grote ding mee te sjouwen! Toch ga ik proberen de laatste maanden van 2017 wel meer foto’s van mijn spiegelreflexcamera te gebruiken op Life by Jess.

Blogdoelen, Huisdieren vroeger en nu (2)

Andere bloggers, samenwerkingen & meer kennis

Andere bloggers ontmoeten is gelukt! Bij het event Bloggers by Nature heb ik heel veel collega bloggers mogen ontmoeten. Waaronder ook enkele mommy bloggers die ik zelf al een hele tijd volg. Super leuk! Een samenwerking hieruit halen nog niet, maar nog genoeg tijd om dit te regelen en er komt natuurlijk een hele leuke periode aan waarin we dit misschien kunnen gaan doen. Dus collega bloggers, wie wilt er een samenwerking aan gaan met mij alleen of met meerdere bloggers?! Laat het me weten dan gaan we iets leuks opzetten!

Op Life by Jess komen regelmatig samenwerkingen voor, vaak wordt ik benaderd door bedrijven. Voor dit jaar had ik ook het doel staan dat ik zelf bedrijven zou gaan aanschrijven voor een samenwerking. Ik heb mij via enkele campagnes ingeschreven voor een samenwerking. Hier heb ik helaas nog geen reacties op terug gehad. Maar! Wel heb ik een andere leuke samenwerking voor elkaar gekregen. Namelijk het maken van een fotoalbum van onze trouwshoot afgelopen februari. Zelf geregeld en voor elkaar gekregen! Trots op mijzelf dat dit gelukt is.

best gelezen, Christine (1) getrouwd, fotoshoot

Een van de andere blogdoelen is, dat ik meer kennis wil krijgen van één of meerdere zaken rondom het bloggen. Nou dat kon ik in het begin van het jaar al wel afvinken, door de masterclass van Annic. Maar dit wilt niet zeggen dat ik stil zit. Op het Bloggers by Nature event heb ik 3 hele leuke informatie bijeenkomsten gehad waardoor ik weer heel veel geleerd heb.

Cijfertjes van Life by Jess

De laatste twee blogdoelen gaan over de cijfertjes van Life by Jess. Ik had opgeschreven dat ik het heel tof zou vinden als ik eind van het jaar het dubbele aantal unieke bezoekers per maand (1500 dus) zou halen. Afgelopen augustus is dit gelukt, oké op 6 unieke bezoekers na! Wauw wat een bijzonder gevoel is dat. Dat zoveel mensen mijn blogs lezen en mijn site bezoeken. Dank allemaal! Nu even kijken hoe het de komende maanden voortzet. Met artikelen schrijven ga ik mijn uiterste best doen dat het leuke mooie artikelen worden die iedereen wilt lezen!

Het laatste doel is het laten groeien van mijn social media accounts. Zo wilde ik op facebook heel graag op de 200 likes zitten, en op dit moment zit ik hier al op 249 likes! Doel behaald. Zullen we hier 280 van proberen te maken voor eind 2017? Liken jullie Life by Jess al op Facebook?

Ook Instagram wil ik laten groeien, hier had ik het doel staan op 600 volgers. BIJNA!!! Op dit moment zijn het er 596, 4 te weinig voor mijn doel. Dus… Volgen jullie Life by Jess al op Instagram? Zo niet dan doen!

Tot dusver, gaat het echt heel goed met de blogdoelen die ik voor mijzelf opgesteld heb. Trots nu al op mijzelf. Komende maanden gebruiken om andere doelen nog waar te maken en Life by Jess te verbeteren, want er komt voor einde van het jaar een nieuwe site aan! Heb je tips, deze zijn welkom!

Liefs Jessica, Life by Jess

9 comments

  • Jessica (author)

   Super leuk dat je ook wel iets wilt doen. Ik ga je later even een e-mail sturen. Als jij ideeën hebt, roep maar!

  • Jessica (author)

   Bedankt voor je felicitatie! Ik ben er nog steeds zo trots op. Wie had dat kunnen bedenken.

 • Laura

  Ik zou ook eens wat blogdoelen voor mezelf moeten opstellen, misschien verhoogt mijn lezersaantal dan ook een beetje 😉 Veel succes met jouw doelen!

 • Inge | Monsieur Mango

  Wat een mooie doelen heb je opgesteld! Ik ben juist nét van mijn ‘3 keer per week publiceren’ afgestapt, omdat het leuk moet blijven voor mijzelf. 🙂 Wat goed ook dat je volgers op social media zo groeien, daar heb ik persoonlijk nogal moeite mee (dat wil niet echt).
  Inge | Monsieur Mango heeft recent gepubliceerd…Gehaakt krukhoesjeMy Profile

 • Blog En Beauty

  Wat een leuke blogdoelen heb je. Ik ben ook 3 dagen gaan bloggen ipv 5. Een stuk fijner moet ik zeggen. Verder heb ik als blogdoel nog mijn zoektocht naar een gastblogger en bloggers die hun favoriete hotspot met mij willen delen. Ik heb mezelf aangeleerd om niet te veel naar cijfertjes te kijken.
  Blog En Beauty heeft recent gepubliceerd…Telefoongebruik van een bloggerMy Profile

  • Jessica (author)

   Dank je! Ja 3 dagen vind ik echt heel fijn. Ben benieuwd of je een gastblogger gaat vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge