Top 5 sneakers wishlist

Top 5 sneakers wishlist

De herfst komt er weer aan en dat betekend dat ik weer heel veel op sneakers loop. Slippers weer in de kast, tot volgend jaar. (Nouja tot november want dan ga ik nog op vakantie naar Gran Canaria). Nu de sneakers weer heel veel gedragen worden, ben ik wel eens aan het neuzen op Sportshowroom naar nieuwe schoenen/sneakers. Wat is er ontzettend veel keuze. Wat voor schoenen vind ik nou mooi? Ik laat het jullie zien in mijn wishlist, mijn top 5 van sneakers.

Laat ik alvast zeggen dat ik een groot Nike fan ben. Toen ik zwanger was heb ik voor het eerst een paar Nikes gekregen en ik ben om. Wat lopen ze ontzettend lekker, alleen vind ik het zo jammer dat ze zo duur zijn. Dat is dan ook de enige reden waarom mijn hele schoenenkast niet vol staat met Nikes. Überhaupt staat mijn schoenenkast niet vol met schoenen, want ik loop op dit moment maar op 3 paar schoenen. Ik heb er wel meer in de kast staan, maar ik heb een grote voorkeur voor deze 3 paar schoenen.

Sneakers wishlist

Welke schoenen staan er nou op mijn wishlist? Ik heb even niet gekeken naar het geld wat al deze schoenen per stuk kosten, want als ik daarnaar ga kijken haak ik bij een heleboel al af, maar dat wil niet zeggen dat ik ze niet mooi vind. Dus als ik los kon gaan, dan zouden deze zeker in mijn schoenenkast komen te staan.

Daar heb je de eerste Nikes al, de Nike Air Max 720 SE. Kijk die kleur! Wauw alleen daarom moeten deze paar sneakers al op mijn wishlist staan! Echt geweldig. Zal ik de prijzen erbij vermelden? Ja ik ga het doen, dan kunnen jullie zien dat ik niet lieg om mijn dure smaak haha. Deze zijn namelijk €200,-. Hoppa weg geld, hallo mooie schoenen.

Kijk deze dan! Mooi roze is niet lelijk en al helemaal niet als er een glitter op de schoen zit. I love glitters, ik ben ook net een ekster, als er iets glimt wil ik het hebben. Deze schoenen roepen mij. Deze sneakers zijn van Adidas en nu in de aanbieding voor €90,-

sneakers wishlist

Daar is die weer. Nike! Ik wil heel graag nog een paar witte sneakers, ik heb deze ooit gehad voor onder een jurkje, maar dan gewoon van een goedkoop merk. Helaas hebben deze het niet lang overleefd. Aangezien Nikes het langer overleven en wit toch wel heel gaaf is om te dragen als sneaker, staat deze nog wel op mijn wishlist. Wie van jullie heeft er ook witte schoenen? Ik vind het echt heel erg mooi staan.

sneakers wishlist

Ja hoor, hier zijn ze dan! Wauw deze vind ik echt super gaaf. Sinds kort ben ik in to the panter. Laatst heb ik wel een paar schoenen gekocht, welke ik onder mijn outfit kon dragen naar een bruiloft. Heel blij met die schoenen, maar deze hadden er ook wel super gaaf onder gestaan! Dit zijn Nike Air Max 98, voor €130,-. Wat een beauty!

Staat er nog op mijn sneakers wishlist een zwart paar sneakers. Ik heb nu wel zwarte met een witte zool, maar ik zou graag ook nog een paar willen waarvan de zool ook zwart is, zoals dit paar hierboven, van de Nike Air Max 95 collectie. Ik heb zo een paar gezien in Amerika, met glitters, maar vond €180,- toen echt wel te gek om uit te geven voor een paar schoenen. Maar je raad het al, ik denk nu achteraf wel eens had ik ze maar meegenomen! Ik ben ze in Nederland nog nooit tegen gekomen, anders zijn ze van mij namelijk.

Blijven dromen

Ja, Jess blijf lekker dromen. Ik zal deze herfst/winter vast nog wel een paar nieuwe sneakers kopen, maar veel meer dan dat zit er niet in. Als ik zoveel keuze heb uit schoenen wordt het alleen maar lastig om te kijken welke ik aan ga trekken. Ik hou het wel bij 3 paar schoenen waar ik heel veel op loop. Oke misschien 4 dan of 5 in de toekomst.

Hebben jullie een favoriet merk als het aankomt op sneakers? Zijn er meer Nike fans onder mijn lezers en hoeveel paar heb je er dan in de kast staan?! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Jessica, Life by Jess